Octavian Dobrotă de la Distinto se transformă în căpitan: „A fost o provocare pentru mine. Aveam rău de mare”

#Exclusiv Click!

Octavian Dobrotă (47 de ani), tenorul din trupa Distinto, soțul renumitei  soprane Iana Novac, și-a descoperit recent pasiunea pentru bărci și plimbările pe mare. 

Avea rău de mare, dar va obține în curând permisul de barcă

Culmea e că artistul nu se simțea deloc confortabil atunci când era pe mare așa că a decis că ar fi momentul să reușească cumva să își înfrângă teamă.

Adevărul este că aveam rău de mare pe care am vrut să-l înving. Eu aveam rău de mare și pe salteaua pneumatică… A fost o provocare pentru mine să înving această stare sau măcar să o controlez!”, ne-a povestit tenorul de la Distinto.Astfel, Tavi, așa cum îi spun prietenii și apropiații, a decis că vara asta este momentul oportun pentru a fi mai îndrăzneț. A început cursurile de navigație și îl mai desparte foarte puțin timp de permisul de căpitan de bord.

Am început cursurile de navigație/sailing la o școală nautică, cu instructorul meu, Adrian Bulf. Se fac intensiv, cam o săptămână (zi și noapte). Mai am de dat examenul teoretic, adică sala, și gata. Am luat examenul practic (traseul). Cursurile le-am făcut în Portul Limanu, iar traseul l-am dat în Portul Limanu și în larg, în Marea Neagră”, ne-a mai mărturisit îndrăgitul tenor Octavian Dobrotă.

Prețul unui astfel de curs pentru obținerea permisului de condus barca este aproximativ 1000 de euro.

Tenorul speră ca în curând să poată merge și în vacanțe cu barca

Artistul și soțul sopranei Iana Novac  își dorește ca după finalizarea acestui curs, atunci când va avea permisul de condus barca, să iasă deja în larg cu un velier, după ce își va perfecționa toate mișcările. 

Întrebat dacă este sau nu tentat acum să își cumpere și propria barcă, Tavi ne-a povestit că deocamdată se va rezuma la câteva expediții pe cont propriu.

Încă nu mă gândesc să cumpăr yacht  pentru că vreau să mă mai perfecționez. Pentru asta intenționez să fac niște expediții în Bulgaria, Grecia, Italia, etc. De la anul, cine știe, poate vom pleca în niște vacanțe și cu yacht-ul!”, a mai completat tenorul de la Distinto.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net