Fiica Iannei Novac, manechin la 9 ani! Uite cum se descurcă pe scenă și ce spune vedeta

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ianna Novac (39 de ani) are cu ce se lăuda! Cu o carieră de succes dar nu în ultimul rând cu o familie frumoasă: un soț iubitor și doi copii de care este tare mândră. Sâmbătă seară, fetița artistei și a tenorului Octavian Dobrotă, Erika (9 ani) a defilat, în calitate de manechin, în cadrul concursului de frumusețe „Miss&Mister Junior România 2023” unde s-a descurcat de minune.

Fiica Iannei Novac și a tenorului Octavian Dobrotă are o încredere debordantă în forțele proprii! Weekend-ul acesta, micuța și-a făcut părinții mândri când a urcat pe scenă în cadrul evenimentului „Miss&Mister Junior România 2023”, în calitate de manechin, într-o ținută din două piese: o fustiță surtă, tigrată ce era completată de un corset negru ce îi vedea perfect. De asemenea, vestimentația era accesorizată la o pereche de balerini simplu și un colier, la baza gâtului. De asemenea, încrederea în sine și atitudinea pozitivă nu i-au lipsit de pe scenă micuței Erika.

Ambii părinți au fost prezenți la eveniment. Mai mult, Ianna Novac a făcut parte din juriul concursului de frumusețe pentru prichindei. Ea ne-a mărturisit că este tare mândră de evoluția a micuței.

„Erika de la trei ani și jumătate este pe scenă. Prima oară a prezentat la trei ani și jumătate, apoi a prezentat și la Paris „Fashion Week” de două ori. Este în lumea asta de micuță, îi place foarte mult. Se simte foarte bine pe scenă, este sigură pe ea. Ea este o mică artistă. Ea a și cântat cu mine la Sala Palatului, în spectacolul meu. Este obișnuită cu scena, este foarte dezinvoltă, are o personalitate puternică. Noi, ca părinți, suntem extrem de mândri de ea, de felul ei de a aborda tot parcursul acesta și tot drumul ăsta. Bineînțeles că o încurajăm și o ducem către lumea asta a frumosul, către artă, fiindcă amândoi suntem artiști și ne dăm seama că doar pe drumul acesta putem să o susținem și să o ajutăm, dar cu siguranță la cum o văd eu doar ea o să decidă ce o să facă pe viitor. Îmi place foarte mult că are această atitudine de artistă și cred că este o chestie înăscută, probabil ne moștenește pe amândoi”, a declarat Ianna Novac pentru Click!

Ianna, o mămică devotată

Soprana ne-a mai dezvăluit și ce sfaturi îi oferă Erikăi înainte să urce pe scenă, în lumina reflectoarelor:

„Mereu i-am zis să se simtă liberă pe scenă, să se simtă ca la ea acasă. Ideea este că din burtică, de când eram însărcinată cu ea, a fost cu mine pe scenă și chiar se simte foarte bine. Mereu mă întreabă când mai are evenimente, când mai are concerte. Pe scenă se simte ca la ea acasă și asta este o bucurie pentru noi. Sper să nu se modifice acest lucru în funcție de anii pe care o să îi acumuleze fiindcă personalitatea se mai schimbă. Acum este perfectă așa cum este ea”.

Click! spune

Ianna Novac și tenorul Octavian Dobrotă sunt căsătoriți de 18 ani. Cei doi formează o familie frumoasă împreună și au doi copii: pe Erika (9 ani) și pe Alexandru (3 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net