Criticat de vedete și de o țară întreagă, Selly spune adevărul despre consumul de droguri de la „Beach, Please!”

În urma evenimentelor care s-au petrecut pe scena „Beach, Please!”, Selly a venit cu o explicație privind consumul de substanțe interzise în cadrul festivalului care a adunat peste 120.000 de participanți.

Selly / foto: Captură video
Selly / foto: Captură video

Faptul că M.G.L a fost atacat pe scenă, Wiz Khalifaa ajuns pe mâinile poliției pentru consum de substanțe interzise, iar Andrew Tate a fost invitat de French Montana pe scenă, în fața spectatorilor, au condus la o serie de critici și acuze la adresa lui Selly, unul dintre organizatori. 

Selly: „Am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală”

În cadrul unui clip video postat pe social media, Selly a venit cu o explicație în urma evenimentelor desfășurate pe scena „Beach, Please!”. A amintit de faptul că cifrele vorbesc și de faptul că nicio persoană nu a avut de suferit. 

„Se vorbeşte foarte mult în spațiul public, zilele astea, despre festivalul „Beach, Please!”, însă puțini vorbesc pe cifre. Eu astăzi vă invit să vorbim pe cifre, pentru că ele nu mint niciodată. Și iată ce spun: am avut 120.000 de participanți în 5 zile de festival, lucru care ne face cel mai mare festival de hip-hop din întreaga lume. Și la numărul ăsta imens de participanți, am avut zero supradoze, zero persoane rănite grav, zero persoane decedate.

Mai mult decât atât, am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini au călătorit în România, special pentru festivalul nostru. (…)Adevarul este că suntem o generație mult mai cuminte, mult mai educată și mult mai conştientă despre pericolul substantelor interzise. Au fost mult mai multe incidente sau cazuri de supradoze la alte festivaluri româneşti cu un număr mult mai mic de participanți. (…) Versurile artiştilor de pe scenă pot fi blamate, pot fi contestate”, a spus Selly pe TikTok.

Selly a vorbit și despre aspectele negative 

„Însă ceea ce este incontestabil este că organizarea festivalului a fost impecabilă. Fără cozi la intrare, fără cozi la toalete, fără cozi la baruri. Doua locuri în care am avut într- adevăr deficiențe au fost legate de transportul din afara festivalului. Fiind o locație nouă, am avut anumite dificultăți în a ne adapta la numărul imens de mașini și la trafic. Dar promitem că edițiile viitoare avem multiple soluții pentru a redresa aceste probleme. Să nu uităm totuși eforturile imense pe care le-am făcut în timpul scurt pe care l-am avut la dispoziție”, a mai spus influencerul.

Campania anti-drog pe perioada festivalului 

În decursul celor cinci zile ale festivalului de pe litoral, Selly a militat împotriva consumului de substanțe interzise, amintind faptul că toleranța este zero în fața unor astfel de comportamente. 

„În urma incedentului de la „Beach, please!’, dorim să vă comunicăm următoarele: „Așa cum am anunțat încă de dinainte de festival, avem toleranță zero față de substanțele interzise, de orice tip. Festivalul nostru rămâne dedicat asigurării unui mediu sigur și plăcut pentru toți participanții și vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a menține aceste standarde.

Din acest motiv dorim ca focusul nostru astăzi să fie buna desfășurare a concertelor de diseară. Vom reveni cu declarații video și audio”, a transmis Selly prin intermediul unui comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net