Oana Roman nu-l iartă pe Selly! L-a pus la zid, după apariția lui Andrew Tate pe scena „Beach, Please!”

Ultima actualizare:

Oana Roman dă dovadă de zero toleranță în fața modului în care Selly a gestionat întreaga desfășurare a evenimentului „Beach, Please!”, prin prisma anumitor personaje extrem de controversate care au apărut pe scena festivalului la care Andrei Șelaru este co-organizator și co-fondator.

Selly și Oana Roman / foto: Arhiva Click!
Selly și Oana Roman / foto: Arhiva Click!

Vedeta nu a putut trece cu vederea faptul că Selly, pe numele său real drept Andrei Șelaru, a permis unor persoane cunoscute din România, care au fost puse într-o lumină proastă de lucrurile pe care le-au făcut, să urce pe scenă în fața tinerilor români. Oana Roman îi consideră pe aceștia antiexemplu și încearcă să înțeleagă de ce Selly a permis astfel de situații. 

Oana Roman: „Tu ești exemplu, da?”

Festivalul „Beache, Please!” a adunat pe litoralul românesc zeci de mii de oameni care au urmărit cum artiști români și cunoscuți la nivel internațional. Acest lucru a fost privit atât cu ochi buni, cât și cu ochi răi, mai ales arestarea lui Wiz Khalifa care a consumat droguri pe scenă. 

Oana Roman s-a numărat printre vedetele care au criticat aspru o astfel de ieșire a unui artist. De asemenea, vedeta nu a putut trece cu vederea nici faptul că Andrew Tate și-a făcut apariția pe scenă. Vedeta a avut un mesaj de transmis, chiar dacă nu a numit persoanjele în cauză care au reprezentat un antiexemplu. 

„Puberule, ai zis de mine că nu sunt exemplu pentru societate. Dar tu ești? Când încurajezi drogurile pe scenă și „artiști” care vorbesc ceva de nereprodus, și lași pe scenă unu care bate și vinde femei, cercetat penal… Tu ești exemplu? Unde e educația aia despre care tot băteai apa în piuă? Așa cum zice Oreste, ceea ce faci este diabolic. Tu esti exemplu, da? Bravo!”, a scris recent Oana Roman pe Internet.

Postarea Oanei Roman / foto: Captură InstaStory
Postarea Oanei Roman / foto: Captură InstaStory

Cum explică Selly apariția lui Andrew Tate pe scenă

„Știți cum e, e ultima seară a festivalului și apar tot felul de persoane care încearcă să discrediteze ce facem noi aici. Legat de prezența lui Andrew Tate, acest personaj controversat, pe scenă cu French Montana. Unu la mână, noi nu știam că va fi acolo pentru că nu cerem niciodată o listă nominală a invitaților pe care un artist îi are pe scenă. Nu cerem pentru că nu este treaba noastră. Noi punem la dispoziție o platformă, o scenă pe care artistul vine și se exprimă liber.

Ce face artistul pe scenă nu înseamnă că eu, ca organizator, aprob. Declarația făcută de artist pe scenă nu înseamnă că este poziția mea ca organizator. Dacă un artist spune pe scenă că e ok să consumi droguri sau că e ok traficul de persoane sau cheamă o persoană cercetată într-un astfel de caz, care e sub cercetare penală, asta nu înseamnă ca eu ca organizator susțin chestia asta.”, a spus, într-un story pe Instagram, Andrei Șelaru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Principal în Dallas, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
456539436 8354079841281735 6186820771084996494 n jpg
8 kira hagi expozitie de pictura 8 jpg jpeg
nea marin si liviu varciu
Alain Delon jpg
tania popa colaj facebook jpg
banner Manuela Harabor
Emily Ratajkowski jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net