Cântărețul de manele Babasha și-a „schimbat” meseria. Reacția lui Selly: „Toți haterii cum spuneau? „Du-te, băă, pe șantier la muncă!”, VIDEO

Ultima actualizare:

Pregătirile sunt în plină desfășurare la Costinești, unde în mai puțin de două săptămâni va debuta festivalul „Beach, Please!”.

Babasha și-a schimbat meseria / foto: captura video ProTV
Babasha și-a schimbat meseria / foto: captura video ProTV

Pentru prima dată în România, rapperul Travis Scott și cântăreața Anitta vor urca pe scena unui festival. În total, 200 de artiști români și internaționali vor urca pe scena de la Costinești.

Vloggerul Selly, cofondatorul evenimentului, a dat o mână de ajutor. Alături de el, cântărețul de manele Babasha a stârnit o adevărată controversă națională după ce a cântat pe Arena Națională alături de trupa Coldplay.

Babasha: „Am venit aici să muncesc!”

Selly: „Toți criticii tăi după Coldplay ce spuneau? „Du-te, băă, pe șantier la muncă!”

Babasha: „Și i-am ascultat!”.

Pentru prima dată la noi în țară, faimosul rapper Travis Scott va ajunge pe scena de la Costinești.

Fostul partener de viață al lui Kylie Jenner, una dintre surorile Kardashian, cu care are doi copii, a fost nominalizat de zece ori la premiile Grammy. Anul trecut, a vândut peste 49 de milioane de discuri doar în Statele Unite.

Și brazilianca Anitta va concerta în premieră la noi. Cântăreața a primit numeroase premii și nominalizări în industria muzicală.

Fanii se pot caza direct în incinta festivalului, unde vor găsi un camping care se întinde pe 15.000 de metri pătrați. Pentru cei care vin din alte stațiuni, organizatorii le vor pune la dispoziție autobuze.

French Montana, Yeat, și Wiz Khalifa sunt doar câțiva dintre cei care vor concerta între 10 și 14 iulie la „Beach, Please!”.

Dacă nu ați reușit să vă cumpărați biletele până acum, organizatorii au mai pus în vânzare un număr limitat de tichete. Prețurile încep de la 179 de euro și pot ajunge până la 399, transmite ProTV. 

Ce s-a întâmplat la concertul Coldplay

Recent, cântărețul de manele Babasha a stârnit un val de controverse după ce a urcat pe scenă alături de formația Coldplay pe Arena Națională. Mulți fani ai trupei britanice au fost surprinși și nemulțumiți de colaborare, considerând-o nepotrivită.

Babasha a răspuns criticilor într-un mod direct, afirmând că a venit să muncească și că a luat în serios sfaturile celor care îi sugerau să își schimbe cariera.

Scandalul a alimentat dezbateri aprinse în mediul online și a atras atenția mass-media, punând în lumină diversitatea gusturilor muzicale și reacțiile publicului românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
Banner Nelu Vlad Azur
WhatsApp Video 2024 07 01 at 14 21 08 mp4 thumbnail png
banner karmen minune png
0 BHQ6vcGUxm4MwY5Z jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net