Ce a pățit soprana Iana Novac cu fiica ei, la Paris: „S-a așezat pe jos și a început să plângă”

#Exclusiv Click!

Chiar dacă și-a lăsat acasă băiețelul de 3 ani, pe Alexandru, care a rămas în grija bunicilor, Iana a plecat în capitala Franței cu fiica ei de 9 ani, Erica, și cu soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă, de la Distinto.

Erica nu a vrut să se mai întoarcă acasă

Cei trei s-au delectat cu priveliștea Parisului, cu plimbări  lungi, mâncare bună, shopping și o vizită la Disneyland. Și pentru că i-a plăcut atât de mult în orașul de suflet al părinților săi, Erica, nu a mai vrut să vină acasă, așa că s-a lăsat cu lacrimi.

„Am stat aproape o săptămână la Paris, am mers acolo ca să ne încărcăm bateriile, așa cum facem de mulți, mulți ani, după spectacole mari, după un efort îndelungat, mergem acolo și ne încărcăm cu frumos, văzând toată frumusețea de acolo.

A fost și Ericuța cu noi,  fiindcă ea vine de la Paris și este și orașul ei preferat, nu doar al nostru. Am mâncat și am băut franțuzește, ne-am relaxat și ne-am plimbat prin Grădinile Tuileries, la Disneyland, pentru a nu știu câta oară, ne-am simțit copilași. Ericuța, în ultima zi, s-a așezat pe jos și a început să plângă, a zis că ea nu vrea să plece acasă, rămâne acolo. Și eu am venit cu o idee, să facă Academia de muzică de la Paris, și în secunda aia a zis că e bine și în România!

Parisul este orașul sufletului nostru, am pierdut numărătoarea de câte ori am fost acolo, dar este locul care pe noi ne reîncarcă și care ne amplifică toată creația și toată sensibilitatea, iubim acest oraș. De câte ori ajung acolo îmi vine să plâng când mă gândesc cât de frumos trăiesc unii oameni!”, ne-a declarat renumita soprană Iana Novac pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub andrele png
cub lensa animat gif
andreea marin
cub Andreea Perju png
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg