Ce a pățit soprana Iana Novac cu fiica ei, la Paris: „S-a așezat pe jos și a început să plângă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Chiar dacă și-a lăsat acasă băiețelul de 3 ani, pe Alexandru, care a rămas în grija bunicilor, Iana a plecat în capitala Franței cu fiica ei de 9 ani, Erica, și cu soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă, de la Distinto.

Erica nu a vrut să se mai întoarcă acasă

Cei trei s-au delectat cu priveliștea Parisului, cu plimbări  lungi, mâncare bună, shopping și o vizită la Disneyland. Și pentru că i-a plăcut atât de mult în orașul de suflet al părinților săi, Erica, nu a mai vrut să vină acasă, așa că s-a lăsat cu lacrimi.

„Am stat aproape o săptămână la Paris, am mers acolo ca să ne încărcăm bateriile, așa cum facem de mulți, mulți ani, după spectacole mari, după un efort îndelungat, mergem acolo și ne încărcăm cu frumos, văzând toată frumusețea de acolo.

A fost și Ericuța cu noi,  fiindcă ea vine de la Paris și este și orașul ei preferat, nu doar al nostru. Am mâncat și am băut franțuzește, ne-am relaxat și ne-am plimbat prin Grădinile Tuileries, la Disneyland, pentru a nu știu câta oară, ne-am simțit copilași. Ericuța, în ultima zi, s-a așezat pe jos și a început să plângă, a zis că ea nu vrea să plece acasă, rămâne acolo. Și eu am venit cu o idee, să facă Academia de muzică de la Paris, și în secunda aia a zis că e bine și în România!

Parisul este orașul sufletului nostru, am pierdut numărătoarea de câte ori am fost acolo, dar este locul care pe noi ne reîncarcă și care ne amplifică toată creația și toată sensibilitatea, iubim acest oraș. De câte ori ajung acolo îmi vine să plâng când mă gândesc cât de frumos trăiesc unii oameni!”, ne-a declarat renumita soprană Iana Novac pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net