Celebra influenceriță care a trecut deja peste despărțirea de iubit și sarcinile pierdute. Își trăiește viața la maximum prin destinații exotice, dar fanii au pus-o la zid: „Tot ea spunea că nu vrea relații”

Ultima actualizare:

În urmă cu câteva luni Marilu Dobrescu suferea teribil după despărțirea de Iustin Petrescu, cel alături de care a luptat din răsputeri pentru a-și întemeia o familie. Acum, celebra influenceriță se pare că a trecut deja peste drama din fosta relație și își trăiește viața la maximum prin destinații exotice. Mai mult, nu se ferește nici să se întâlnească cu noi pretendenți și să își întâlnească „marea dragoste”, semn că perioada de vindecare despre care a tot vorbit ar da roade.

Celebra influenceriță care a trecut deja peste despărțirea de iubit și sarcinile pierdute
Celebra influenceriță care a trecut deja peste despărțirea de iubit și sarcinile pierdute

Celebra influenceriță care a trecut deja peste despărțirea de iubit și sarcinile pierdute

Marilu și Iustin pozau în cuplul perfect, însă, în realitate, cei doi treceau printr-o mare dramă. Din cei 4 ani de relație, aproximativ 3 ani au încercat din răsputeri dă devină părinți. Pentru asta a fost nevoie ca Marilu să urmeze mai multe proceduri medicale care au răpus-o emoțional. La un moment dat au crezut că au și reușit, însă din păcate, soarta s-a împotrivit și ultima încercare de a face un copil împreună i-a dărâmat atât de mult pe cei doi încât au ajuns la despărțire. Mulți au speculat că Marilu ar fi infertilă și că i-a dat drumul lui Iustin pentru ca acesta să își poată face o familie. Tânăra a explicat însă că are o imunitate foarte puternică și că pentru a face un copil este nevoie să ia niște medicamente pentru a-i scădea imunitatea, așa că, nici vorbă de infertilitate. Cert este că cei doi au rămas cu răni adânci după despărțire, iar vestea a căzut ca un șoc peste fani. 

marilu dobrescu (6) jpg

 Își trăiește viața la maximum prin destinații exotice, dar fanii au pus-o la zid

Între timp, Marilu s-a mutat singură într-un nou apartament și și-a început „procesul de vindecare”, după cum a spus de nenumărate ori. O bună parte din acest fapt a însemnat să călătorească prin lume. A fost prin Suedia, Hong Kong, iar apoi a ajuns în Danemarca, acolo unde a plecat special pentru un festival rock. Deși părea că suferă groaznic de mult după evenimentele dureroase din fosta relația, se pare că plimbările au ajutat-o pe influenceriță și pare-se că și-a luat deja gândul de la Iustin. Spunem asta pentru că odată ajunsă în Danemarca, Marilu ar fi flirtat cu un danez căruia i s-a pus pata pe ea. În acest timp, tânăra a documentat toate momentele și și-a ținut fanii la curent, dând clar de înțeles că dacă va întâlni pe cineva potrivit va fi pregătită să își deschidă inima pentru o nouă dragoste. Cu acest danez însă nu s-a legat nimic și asta pentru că bărbatul ar fi mințit-o în legătura cu vârsta sa. 

După acest episod, influencerița a plecat cu cel mai bun prieten al său tocmai în Bali, Indonezia! Ajunsă acolo, Marilu a dezvăluit că a avut parte de o primă întâlnire cu cineva, însă nu a mai oferit detalii despre norocosul care a convins-o să iasă cu el. Cu această ocazie o parte dintre fani au reacționat rapid și au acuzat-o de faptul că după despărțire susținea sus și tare că nu mai vrea relații, iar acum și-a schimbat cam rapid părerea.

Tot ea care spunea “nu vreau relații, vreau să stau singură să mă redescopăr.”, a spus un internaut la o postare de-a lui Marilu pe Instagram.

„Da, așa a zis, se sucește acum. E greu să zică „da, frate m-am răzgândit. Relație e și faptul că petreci timp în povești.”, a mai spus alt internaut.

Marilu a replicat însă că nu este datoare să ofere explicații nimănui.

„Nu am spus niciodată asta, am zis că atunci când o să fie, o să fie și o să fac ce simt. O primă întâlnire nu înseamnă automat relație. Apropo, plus de asta, e cam viața mea și nu tre’ să dau explicații nimănui.”, a spus Marilu.

image

Una peste alta, tânăra își trăiește viața din plin și se distrează cum nu se poate mai tare, semn că nu i-a trebuit prea mult pentru a trece peste marea dragoste pe care i-a purtat-o lui Iustin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net