Cum a ajuns Chef Foa să cheltuie două salarii pentru a-și lua un telefon: «Era la început toată nebunia»!

Ultima actualizare:

La 39 de ani, carismaticul chef Florin Scripcă are tot ce și-ar putea dori. Numele său este cunoscut în industria gastronomică, iar cei care îl îndrăgesc îl pot urmări săptămânal la televizor pentru că este unul dintre membrii juriului emisiunii Masterchef. Lucrurile nu au fost întotdeauna atât de simple pentru Florin. 

Chef Foa a dezvăluit detalii neștiute despre începutul său în domeniul gastonomiei
Chef Foa a dezvăluit detalii neștiute despre începutul său în domeniul gastonomiei

Florin Scripcă a fost dintotdeauna pasionat de bucătărie, iar numele său a început să fie cunonscut în România odată cu anul 2005. Timp de ani buni a prezentat alături de cei doi frați ai săi o emisiune culinară care s-a bucurat de un real succes. Dorința sa de a se îmbunătăți în bucătărie l-a purtat în țări străine și i-a oferit posibilitatea de a primi sfaturi culinare chiar de la renumitul Jamie Oliver. 

Vezi și: Secretele lui Chef Foa, spuse de fratele cel mic

Florin a povestit că ambii săi frați sunt pasionați de arta culinară și se declară norocos să poată împărți bucătăria cu familia. Cei trei reușesc să colaboreze de minune, iar certurile nu au ce căuta între ei. Florin a reememorat cu drag care a fost primul preparat pe care l-a gătit când avea doar câțiva anișori. Nu este nimic complicat, așa cum ne-am fi așteptat, ci este vorba despre banalele ouă ochiuri cu cartofi prăjiți. 

Deși în prezent are tot ce și-ar putea dori, Florin mărturisește cu sinceritate că începutul carierei sale nu a fost deloc unul simplu. A muncit pe rupte pentru a putea să-și cumpere telefonul mult visat la acea vreme.

A avut nevoie de două salarii, obținute cu greu după munca la un restaurant cu specific italian, pentru a-și achiziționa telefonul. Pentru a fi în pas cu moda și a economisi bani, Chef Foa și-a pus creativitatea la contribuție și a adus propriile îmbunătățiri telefonului din punct de vedere estetic. 

Citește și: Cum a cunoscut-o Chef Foa pe femeia care i-a devenit soție

„Mi-au trebuit două salarii la un restaurant italienesc, ca să pot să-mi iau un telefon «Nokia 3310» nou-nouț. Nu mai știu exact cât am dat pe el, dar știu că fix jumătate era un salariu.

I-am schimbat fața, i-am pus d-aia albă, ca să pară mai fițos. Era unul cu display alb și unul cu display verde. Eu nu am avut bani de acela cu display alb, adică cu lumina albă.

Dar față d-aia albă am avut de unde să fac rost. Eram așa prins în «label-urile» astea de societate și era la început toată nebunia!”, a povestit Florin, în podcastul „Backstage Systems".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net