Cheloo, atac la adresa noului jurat Iumor: «Faptul că a apărut a patra persoană nu schimbă nimic»

Iumor revine la Antena 1 pe 11 februarie! Telespectatorii vor avea parte de multe numere spectaculoase de comedie din partea concurenților, dar și de foarte multă diversitate în ceea ce privește componența de la masa juraților!

Ediția cu numărul 12 a emisiunii Iumor aduce surprize Sursă foto: Antena 1
Ediția cu numărul 12 a emisiunii Iumor aduce surprize Sursă foto: Antena 1

Noul sezon Iumor aduce schimbări! Delia Matache, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea un coleg de juriu diferit, în fiecare emisiune a sezonului care va începe peste câteva zile. 

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții urcă pe scenă hotărâți să obțină voturile celor aflați în spatele pupitrului. Invitații speciali nu vor lipsi și vor contribui la atmosfera amuzantă și relaxantă. 

Cheloo, unul dintre membrii juriului Iumor Sursă foto: Antena 1
Cheloo, unul dintre membrii juriului Iumor Sursă foto: Antena 1

Cheloo nu se simte amenințat de apariția unui membru în plus la masa juraților și este de părere că spectacolul va fi la de intens, iar dezbaterile de la pupitru la fel de spumoase. 

Faptul că a apărut al patrulea jurat nu schimbă cu nimic bunul mers al emisiunii! Două voturi sunt de ajuns pentru a trece mai departe!”, este de părere artistul. 

Cei mai amuzanți concurenți vor urca pe scena Iumor în fiecare vineri, de la ora 20:30. Spectacolul poate fi urmărit pe Antena 1 și pe platforma Antena Play. 

Carmen Tănase și Rodica Popescu Bitănescu au făcut spectacol la Iumor

De-a lungul timpului, numeroase actrițe au fost invitate în platoul emisiunii Iumor, iar unele dintre ele au reușit să facă spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

Unul dintre cele mai cunoscute momente ale emisiunii este numărul de roast realizat de celebra Carmen Tănase la adresa membrilor juriului. Și Rodica Popescu Bitănescu a fost invitată și a reușit să îi strângă ropode de aplauze din partea publicului, dar și a celor trei jurați. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net