Cin’ să fie, oare, acești copii? Au milioane de fani și bani cu nemiluita în conturi. Îi recunoașteți?

Azi, de 1 iunie, vedetele au scos din cutia cu amintiri cele mai dragi poze din copilărie și le-au postat, pentru fanii și urmăritorii lor. Imaginile postate au fost care mai de care mai haioase, vedetele fiind surprinse, atunci când erau de-o șchioapă,  în ipostaze neașteptate. 

Andreea Esca, Dana Săvuică, Selly, Antonia, Lidia Buble, Jorge, Ioana Ginghină, Geanina Ilieș au fost doar câteva persoane publice care s-au întrecut în poze și amintiri din copilărie, astăzi, de 1 iubie.

Selly (22 ani) pe numele lui din buletin Andrei Șelaru, care i-a înnebunit pe adolescenți și nu numai, a scos de la naftalină o poză cu el de când era mic. „La mulți ani tuturor copiilor, mici și mari!", a transmis Selly, care s-a apucat de vlogging de la o vârstă fragedă, primul său videoclip intitulat „Selly's Vlog - 10 lucruri despre mine", fiind încărcat pe platforma de Youtube pe data de 21 decembrie 2012, iar acum, în 2023, este cel mai cunoscut vlogger din România și primul din Europa care a decis să-și lanseze butonul de Youtube în spațiu. Are 3.2 milioane de abonați, pe canalul său de Youtube, și peste 1 miliard de vizualizări. Pe Instagram, Selly e urmărit deja de 1,8 milioane de fani.

Andreea Esca (50 ani) a avut parte de o viață frumoasă încă din copilărie. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, statut ce i-a adus multe beneficii și momente frumoase. „La mulți ani tuturor copiilor și copilului din tine!", a transmis vedeta ProTV, de 1 Iunie, postând poze înduioșătoare cu ea de când era mică, atât de la școală, cât și de la o serbare, dar și cu cei doi copii ai săi, Alexia și Aris, care abia așteaptă să facă senzație în noul sezon al emisiunii „America Express”.

Părinții Antoniei au lucrat la circ

Antonia (34 ani), mamă a trei copii, se simte din nou copil, astăzi, de Ziua Copiilor, așa că superba artistă a mărturisit, cu mâna pe inimă, că a avut parte de o copilărie frumoasă. 

Am avut o copilărie frumoasă, cu multă joacă, râsete și distracție. Amintirile cele mai frumoase și atipice din copilărie sunt din perioada în care părinții mei lucrau la circ și călătoream mult, eram fascinată de această lume colorată și plină de bucurie. Care e cea mai frumoasă amintire din copilăria ta?", a rememorat, Antonia, anii copilăriei, în care era atât de fericită și lipsită de griji.

Lidia Buble (29 ani) a împărtășit și ea cu fanii săi câteva poze din copilărie, dacă tot este azi, 1 iunie. Frumoasa artistă și-a amintit că, atunci când era mică, era foarte băiețoasă, dar la fel de...cântăcioasă.

Amintiri din copilărie! Vă las aici câteva poze cu evoluția mea. Să nu râdeți prea mult de Lidi mică. Păr scurt și breton, mereu pusă pe trăsnăi, încăpățânată, băiețoasă, independentă, glumeață, cântăcioasă, lipicioasă...mai departe vă las pe voi să mă descrieți. La mulți ani binecuvântați, copii minunați!", a scris Lidia Buble.

Jorge era pasionat de mașini scumpe de mic

Jorge (40 ani) își amintește cu drag de copilăria lui frumoasă în care era pasionat de mașini. Acum, tată fiind la rândul său, le face toate poftele celor doi copii ai săi, Karina (14 ani) și David (6 ani), dar și Ilincăi, fiica de 20 de ani pe care o are soția sa, Ramona Prodea. Jorge era simpatic și talentat de mic, iar acum mărturisește că este împlinit ca tată. „Bogăția mea. Vă iubesc! La mulți ani! La mulți ani, copii!", a spus Jorge, entuziasmat, în dreptul fotografiilor cu copiii săi.

Ioana Ginghină ne-a arătat o poză cu ea de când era mică, având codițe, fiind în fața unui tort, pe care abia aștepta să îl mănânce. „1 Iunie. La mulți ani, dragi copii!", a spus și frumoasa actriță, care arată senzațional acum, la cei 45 de ani ai săi.

Geanina Ilieș (37 ani) ne-a arătat cât de frumoasă era încă de mică. Prezentatoare TV a urcat pe rețelele de socializare o poză cu ea de la școală, cu bentiță, uniformă și stiloul în mână. „La mulți ani, copii!", a scris Geanina, care a făcut furori încă de pe băncile școlii.

Dana Săvuică (53 ani) și-a amintit cu drag de copilăria ei, petrecută în Indonezia. Tatăl ei a fost diplomat, așa că s-a plimbat mult și nu a dus lipsă de bonă atunci când a fost nevoie, în primii doi ani de viață, vedeta fiind crescută de bunica ei.

Happy Children's Day! Prima mea călătorie a fost  în 1972, când am plecat cu  mama mea în Indonezia, unde tata era în prima lui misiune diplomatică. Fiecare la început de drum... eu pe drumul vieții, tata pe drumul carierei lui de diplomat! Indonezia a fost prima țară în care am copilărit la vârsta de doi ani. Acum înțelegeți de ce iubesc călătoriile și în special, Asia? La mulți ani tuturor copiilor de 1 Iunie și nu uitați că amintirile frumoase, educația și evoluția unui copil sunt părți din călătoria vieții. Să fie cât mai multe! De aceea  mi-am intitulat cartea așa: „Din călătoriile unei femei cu suflet de copil"...", așa a împărtășit Dana Săvuică emoția copilăriei și câteva poze cu ea de când era mică.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net