Colaborare surpriză în familie! Bere Gratis cântă cu Teodora, fiica lui Miță și a Lianei Stanciu

Zilele acestea a apărut pe Youtube o nouă piesă, o colaborare muzicală între Bere Gratis și Teodora. Nouă melodie se numește „Ce mai faci, copile?” și este cel mai frumos cadou muzical de 1 Iunie, din partea trupei lui Mihai Georgescu alias Miță de la Bere Gratis.

Liana, Teodora și Mihai Georgescu de la Bere Gratis
Liana, Teodora și Mihai Georgescu de la Bere Gratis

„Ce mai faci, copile?” este o piesă de suflet, Bere Gratis și Teodora, menită să emoționeze sufletele tuturor părinților. Noua melodie Bere Gratis se lansează în colaborare cu Sprint Music & My List.

„Formația Bere Gratis și-a dorit să facă un cadou celor care sunt părinți, chiar în anul în care împlinește 25 de ani, o piesă caldă, despre unul dintre cele mai importante momente din viața cuiva, acela de a deveni părinte. "Ce mai faci, copile?" este o piesă despre trecut, prezent și viitor, iar în această postură se află o bună parte din generația care ne ascultă la începuturile noastre.

Acum se pot bucură și de un mesaj care se va regăsi în fiecare zi a vieții lor”, ne-a mărturisit Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis

Trupa Bere Gratis a revenit cu o super colaborare
Trupa Bere Gratis a revenit cu o super colaborare

În luna noiembrie, trupa Bere Gratis pregătește un super concert aniversar care încununează cei 25 de ani de activitate. Pentru cei ce nu știu încă, Teodora este fiica lui Mihai Georgescu și a Lianei Stanciu.

„Fiica mea are 17 ani, nu mai e un copil. Că să citez din Margaret Mitchell, celebra şi unică ei lucrare, „Pe aripile vântului": „Copiii sunt frumoşi până când cresc şi încep să mintă că oamenii mari"

Aşa că da, câtă vreme îşi păstrează inocenţa, şi bucuria, şi toate lucrurile astea, sunt minunaţi. După aia, devin mici adulţi. Fiica mea ascultă rock. Nimeni nu-i perfect! Fiica mea ascultă Nothing but Thieves. Este fană The Script. Şi Bere Gratis, da. Mai face backing, pe acolo. Bere Gratis e în casă. Toată lumea are în familia noastră voce, doar că nu toată lumea şi-o studiază. Nu toată lumea poate cânta. E ca la gătit. Toată lumea poate găti. Nu tot ce se găteşte se poate mânca!”, a mărturisit Liana Stanciu despre fiica sa.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net