Cine a fost Mile Povan, artistul care a murit la 31 de ani. A fost găsit fără viață de fratele său

Ultima actualizare:

Veste șocantă. Lumea muzicii populare și-a pierdut un talent deosebit, Mile Povan, în vârstă de doar 31 de ani. Artistul, cunoscut și sub numele său real Mihai Leric, a fost găsit fără viață în propria locuință, aducând un val de tristețe în rândul apropiaților și al fanilor săi din zona Aradului.

Mile Povan a murit la numai 31 de ani
Mile Povan a murit la numai 31 de ani

Cine a fost Mile Povan?

Mile Povan a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară, iar vestea tragică a generat un impact profund în comunitatea muzicală. Hora TV a transmis un mesaj de condoleanțe, exprimând tristețea pierderii lui Mile Povan și dorința de drum lin spre rai pentru artistul drag.

  „Câtă tristețe și câtă durere în lumea muzicii populare, l-am pierdut pe colegul nostru drag Mile Povan! Drum lin spre rai prieten și coleg drag!”, au scris cei de la Hora TV pe pagina de socializare. 

Cum a murit interpretul de muzică populară

Mile Povan. Foto: arhiva personală.
Mile Povan. Foto: arhiva personală.

Conform informațiilor furnizate de specialarad.ro, Mile Povan s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) în urma unor simptome de rău. După câteva ore, fratele său a încercat să-l contacteze pentru a afla cum se simte, însă fără succes. Îngrijorat, fratele a mers la casa lui Mile, unde a descoperit tragedia și a fost nevoit să spargă ușa pentru a intra, găsindu-l pe artist fără suflare. Se pare că Mile Povan ar fi refuzat internarea, deși medicii recomandaseră menținerea lui în spital.

Cauza tragicului deces

Cauza tragicului deces a fost identificată. Se pare că este vorba despre o intoxicație cu medicamente, ce a adus durere și neliniște în rândul familiei și al celor care l-au admirat pe artist.

Mile Povan, prin talentul său incontestabil și contribuția sa la muzica populară, a lăsat o amprentă semnificativă în industria muzicală românească. Pierderea sa prematură reprezintă o rană profundă pentru comunitatea artistică și pentru fanii care îi împărtășeau pasiunea pentru muzica autentică și tradițională.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
Cristian Boureanu jpeg
florinel de la visina jpg
andreea berecleanu colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net