Cine e cântăreața de la noi care umblă cu sosia după ea? Dacă le vezi împreună pe stradă nu poți să le deosebești! „E clona mea…”

#Exclusiv Click!

Ornela Pasăre apare, mai nou, în compania unei tinere, care îi seamănă leit. Fanii s-au întrebat dacă nu cumva artista de muzică populară are o sosie. 

Ornela Pasăre și-a găsit sosie! Cunoscuta cântareață de muzică populară și-a intrigat fanii, recent, atunci când s-a afișat în compania unei tinere cu care seamănă ca două picături de apă. 

Toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva solista are o soră geamănă, de care nu s-a știut însă până acum. Ornela a elucidat, însă, misterul. 

Ornela Pasăre are o verișoara leită ea! „E clona mea, sosia mea…”

„Nu este sora mea, este verișoara mea, este fina mea și îmi este ca și o soră. O cheamă Cristina. Adesea suntem confundate și mereu suntem întrebate dacă suntem surori că semănăm izbitor. Toți fanii mi-au spus că ea este clona mea, sosia mea…”, ne-a dezvăluit Ornela despre verișoara care-i seamănă leit.

Ornela și-a arătat formele de sirenă pe plajele din Cipru! „Îmi place să înot cu peștișorii și țestoasele”

Ornela Pasăre este o împătimită a  vacanțelor peste hotare. Anul acesta, frumoasa solistă de muzică populară a ales Cipru, insula cu peste 77 de plaje distinse cu steagul albastru. 

Vedeta a mers în vacanță cu soțul ei, dar și cu o mare parte din familie. Blonda a vizitat întreaga insulă și a stat la plajă bucurându-se de nisipul fin. S-a întors în țară cu un bronz de invidiat.

„Eu sunt o mare iubitoare de vacanțe și, de fiecare dată, când simt că am obosit și că sunt extrem de extenuată, fug acolo unde este soare, apă cristalină, palmieri, nisip fin și în felul acesta îmi încarc bateriile. 

Îmi era tare dor să fac scuba diving, snorkeling, îmi place să să înot cu peștișorii, cu broaștele țestoase, cu delfinii, de ce nu și cu rechinii. O asemenea experiență am avut-o și în Maldive, și în Republica Dominicană, de a înota cu rechinii, a fost o super experiență, îmi place să merg la pescuit, să fac fotografii la peisajele superbe

Îmi place să iau barca și să stau să mă relaxez în mijlocul mării, este o senzație minunată pentru că iubesc marea, mă trezesc și o privesc deseori în timp ce răsare soarele sau apune, să privesc stelele și luna și, dacă mai am și nuci de cocos, este un vis împlinit pentru că efectiv ador sa beau apă de nucă de cocos și, bineînțeles, să mănânc fructe exotice, în special papaya”, a povestit Ornela, pentru Click!

„Recomand tuturor să treacă pe la Sfânta Mănăstire Kykkos”

Fire credincioasă, artista nu a putut să rateze nici bisericile și mănăstirile din Cipru. 

„De data aceasta, am optat pentru Cipru pentru că îmi place tare această insulă, numită și insula Afroditei, insula Iubirii, îmi place muzica de aici, mâncarea lor mediteraneeană, gastronomia cipriotă este foarte bogată şi suculentă.

Predominantă este bucătăria grecescă, dar influențele orientale, în special turceşti sau cele veneţiene, rafinate şi discrete sunt senzație, grătarul reprezintă elementul cheie, dar secretul gustului inegalabil al mâncărurilor se găseşte în condimentele şi ierburile care, datorită climei şi solului, dau un gust inegalabil. Mezedes și halloumi au fost cireașa de pe tort ca să zic așa

Îmi plac oamenii de aici pentru că sunt foarte relaxați și amabili, îmi place totul ca să nu mai vorbim de mănăstirile de pe această insulă, care efectiv sunt un colț de Rai pe pământ. Chiar recomand tuturor să treacă neapărat pe la Sfânta Mănăstire Kykkos, supranumită perla insulei, o adevărată capodoperă religioasă, Raiul din munții Troodos. 

În acest colț de Rai în care îmi doream tare mult să ajung, se află Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului cu pruncul Iisus, pictată de Sfântul Apostol Luca și binecuvântată de însăși Maica Domnului. Icoana Maicii Domnului <<Milostiva>> (Kykkiotisa) are o caracteristică remarcabilă: este acoperită de un văl din colțul din stânga sus până în dreapta jos, astfel încât nimeni să nu poată vedea fața Maicii Domnului și a Pruncului Hristos, să meargă și la Mormântul Sfântului Lazăr din Larnaca, Cipru. 

Pe lângă închinarea la moaştele Sfântului Lazăr aşezate la loc de cinste, pelerinul poate coborî sub altar unde se află sarcofagul în care a fost îngropat Sfântul Lazăr cel înviat de Hristos, fratele Martei şi al Mariei. 

M-am întors în țară cu un super vibe și cu forțe proaspete. M-au fascinat foarte tare și băile lui Adonis și, bineînțeles, Laguna Albastră și Ayia Napa”, ne-a mai povestit frumoasa solistă, care a petrecut o săptămână de vis în Insula Afroditei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net