Cine este Cristina Dănilă, concurenta emisiunii Casa Iubirii. E virgină și are aproape 20 de ani

Cristina Dănilă de la Casa Iubirii este un personaj cât se poate de interesantă. Nu a împlinit încă 20 de ani și a recunscut că este vigină. I-a plăcut de Radu din primul sezon fără să știe că preferatul ei va reveni în competiție.

Cristina Dănilă are 19 ani / foto: Kanal D
Cristina Dănilă are 19 ani / foto: Kanal D

Visează la o familie, lângă un bărbat răbdător și să îi suporte momentele în care are toane. Nu s-a îndrăgostit vreodată cu adevărat, dar au fost destui băieți care s-au amorezat de ea după ce au cunoscut-o, dar nu a fost reciproc.

Caută un bărbat sensibil, cu ochi albaștri

Cristina Maria Dănilă de la Casa Iubirii locuiește în Sibiu. Vrea lângă ea la un bărbat bun la suflet, răbdător și cu ochii albaștri, dar este dispusă să se și reorienteze în cazul în care se îndrăgostește de cineva care nu se încadrează în acestei criterii. Ulterior, în competiție, ea a format un cuplu cu Radu, cel de care a recunoscut încă de la început că e îndrăgostită.

„Sunt Cristina și sunt fecioară, dar nu ca zodie. Studiez Dreptul la Sibiu. Pentru mine, bărbatul ideal e un tip de treabă, e cald la suflet și are ochii albaștri. Asta e cam tot ce știu despre el. Ba nu, mai știu ceva. Că ar putea să treacă peste faptul că sunt încăpățânată și cam irascibilă.

Știu că m-ar iubi și m-ar aprecia, în ciuda acestor defecte. Sper că acest băiat există și că s-a gândit și el să vină odată cu mine la Casa Iubirii. Îmi doresc foarte mult să experimentez pe această latură sentimentală. Sunt la început.

Nu pot spune că am fost îndrăgostită, poate mi-a plăcut de cineva. De obicei nu contează culoarea părului, de obicei mă atrag ochii albaștri. E minunat să încerci lucruri noi”, a dezvăluit Cristina Dănilă, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2.

Cristina Dănilă se descrie drept o fire ambițioasă, sensibilă, încăpățânată și amuzantă. Vrea un bărbat comunicativ, romantic, respectuos și afectuos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net