Vă mai amintiți? Emma de la „Insula iubirii” a participat la „Dansez pentru tine”. Ce poveste dramatică avea atunci?

Ultima actualizare:

Dacă nu ați observat până acum, mulți dintre cei ce participă la reality-show-urile de la noi sunt, de cele mai multe ori, foști concurenți la alte emisiuni de top. De exemplu,  Emma de la „Insula iubirii” a participat la „Dansez pentru tine”, iar Răzvan a fost concurent la „Casa iubirii”.

Emanuela Oprișan de la „Dansez pentru tine” și Răzvan Kovacs ex. „Casa iubirii”
Emanuela Oprișan de la „Dansez pentru tine” și Răzvan Kovacs ex. „Casa iubirii”

Când a început povestea de la Antena 1, cei doi au fost prezentați astfel: „Emanuela (31 de ani), creatoare de conţinut, şi Răzvan (31 de ani), de profesie DJ, vin cu o poveste inedită: s-au cunoscut pe TikTok, în timpul unui live şi încă de atunci s-au mutat împreună. Ea simte că el este primul bărbat pe care îl iubeşte cu adevărat, iar atunci când a aflat că el a călcat strâmb, în ciuda tuturor eforturilor lui, încununate cu o cerere în căsătorie, a devenit foarte geloasă şi reticentă. Nu a acceptat propunerea, dar i-a promis că o va face atunci când el îi va dovedi că s-a schimbat, test la care vrea să îl supună chiar pe Insula Iubirii”

Cu timpul, despre cei doi, au apărut multe informații, precum că, Răzvan a participat la ”Casa iubirii” de la Kanal D și a slăbit foarte mult. Iar despre Emanuela am aflat că trăiește o adevărată telenovelă.

Care i-a fost povestea Emanuelei la „Dansez pentru tine”?

În urmă cu aproximativ șase ani, pe vreme când se difuza reality-show-ul ”Dansez pentru tine”, la Pro TV, au participat și Doru Todorut împreună cu Emanuela Oprișan, alături de coregraful Bogdan Boantă. Noi vă prezentăm, în continuare, care a fost povestea tinerei la acea vreme, ce probleme avea, dar și care era cel mai mare vis al său.

Emanuela Oprișan și Doru Todoruț au participat la „Dansez pentru tine”
Emanuela Oprișan și Doru Todoruț au participat la „Dansez pentru tine”

„Oprișan Emanuela, 18 ani, com. Lipănești, jud. Prahova. Emanuela își dorește ca prin dans să aducă un zâmbet familiei ei, mamei și celor 6 frați, care au dus o viață grea, într-o familie cu un tată mereu absent și fără posibilități materiale. Mama Emanuelei și-a dăruit întreaga viață celor 7 copii, a muncit pentru ei, a suplinit locul tatălui, care și-a abandonat familia și le-a făcut numai probleme. Emanuela vrea ca mama ei să se întoarcă de la muncă din Italia, acolo unde a plecat pentru a-și întreține familia și vrea să își ajute și frații, care au probleme materiale, dar și cele două nepoțele cu probleme de sănătate.

Mama Emanuelei, Silvia, a fost toată viața bătută și batjocorită de soțul ei Titi. Silvia a fost măritată forțat de părinți la 18 ani cu băiatul unui prieten de familie mai înstărit. Acesta nu s-a dovedit a fi bărbatul viselor ei, întrucât din cei 36 de ani de căsnicie, Titi nu a stat mai mult de 4 ani acasă cu familia. Întreaga lui viață a umblat cu alte femei și și-a neglijat atât soția, cât și copiii și, mai mult de atât, a fost acuzat și găsit vinovat de trafic de carne vie și a stat închis în repetate rânduri. Silvia și-a crescut singură cei șapte copii, a muncit și a făcut în același timp școală. La vârsta de 48 de ani și-a terminat liceul și apoi a urmat o facultate de institutori, unde a luat chiar bursă, deși în același timp lucra pentru a-și întreține familia, fără a primi sprijinul soțului, plecat tot timpul de acasă”, suna comunicatul de la acea vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net