Ce e dispus să facă Doru Todoruț pentru bani și faimă: «Ouă stricate aș mânca, dar nu gândaci»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Tot mai multe vedete de la noi sunt cooptate în reality show-uri pentru testarea limitelor. Artistul Doru Todoruț (45 de ani), solistul de la Deepcentral și 2Gents, ar da și el confortul casei pentru o experiență în jungla dominicană, dar doar de dragul fetelor lui.

Doru Todoruț ar participa la un reality-show doar de dragul fiicelor sale
Doru Todoruț ar participa la un reality-show doar de dragul fiicelor sale

E cântăreț, dar s-a remarcat și în două seriale TV, „Numai iubirea" și „Om sarac, om bogat". Iată că Doru Todoruț nu se limitează la atât. Își dorește să-și testeze limitele într-un reality-show de aventură.

Citește și: Doru Todoruț și-a deschis școală de muzică 

„Îmi plac reality-show-urile gen «Asia Express» și «Survivor», dar nu sunt fan «Sunt celebru, scoate-mă de aici». Aș vrea să particip, dar nu m-aș vedea mâncând gândaci. Consider că îți trebuie o doză de nebunie ca să faci asta. Mănânc aproape orice, nu am o problema cu gustul, ci cu ideea.

Ouă stricate aș mânca, dar nu gândaci sau șerpi. Fac sport, tot felul de provocări. Fetele m-ar vedea într-o astfel de emisiune, pentru ele ar fi ceva wow, s-ar uita la mine mereu și ele abia așteptă să plec undeva departe. Rebeca e clasa a VI-a, iar cele mici sunt a III-a”, a spus, în exclusivitate pentru Click!, cântărețul care, în pandemie, și-a descris școală de muzică.

Instanța i-a dat câștig de cauza lui Doru Todoruț, în procesul cu fosta soție

Doru Todoruț a fost însurat cu Rocsana Daliana până în anul 2013, când au divorțat civilizat la notar. Însă, ulterior, au început neînțelegerile legate de custodia celor trei fetițe și pensia alimentară, așadar au avut parte de un șir lung de procese.

Vezi și: Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție, la șapte ani de la divorț 

În ianuarie 2016, Rocsana, care a câștigat custodia minorelor, și-a dat în judecată fostul soț pentru „exercitarea drepturilor părinteşti”. Apoi, în octombrie 2020, artistul a făcut o cerere către instanță pentru a i se reduce din pensia alimentară, iar pronunțarea a avut loc luna aceasta, pe 6 iulie. Ca urmare, pensia alimentară a fost redusă de la 3.000 de lei, la 1.300 de lei.

Doru și Rocsana au divorțat în anul 2013
Doru și Rocsana au divorțat în anul 2013

Iată decizia magistraților, așa cum este ea publicată pe portalul instanțelor de judecată. „Dispune reducerea pensiei de întreţinere stabilite prin sentința civilă nr. 630/10.02.2017 pronunțată de Judecătoria Buftea, în favoarea minorelor Todoruț Rebecca Maria, Todoruț Eva Maria și Todoruț Natalia Maria, în sarcina reclamantului, de la suma de 3000 lei, la cuantumul de 1300 lei (433 lei pentru fiecare), începând cu data introducerii prezentei cereri de chemare în judecată, respectiv 30.10.2020, până la majoratul beneficiarelor sau intervenţia unei cauze legale de stingere sau modificare a obligaţiei de întreţinere.”

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net