EXCLUSIV Doru Todoruț: "Procesul s-a terminat, pensia a fost micșorată". Câți bani trebuie să le plătească acum celor 3 fetițe

image
Doru Todoruțfoto: Instagram

Zilele trecute ne-am întâlnit cu Doru Todoruț la lansarea videoclipului Lorei și al lui Marius Moga. Ne-a spus că e implicat în multe proiecte și că se simte bine, mai ales că a scăpat de procesul cu fosta soție. Solistul a avut de câștig de cauză în instanță și a obținut micșorarea pensiei alimentare, pentru cele 3 fete, motivând că nu a avut concerte, în pandemie.

Solistul de la Deepcentral a scăpat de procesul cu fosta lui soție, Rocsana Daliana, intentat de aceasta pentru pensia celor trei fete, Rebecca (11 ani) și gemenele Eva și Natalia (8 ani). "Procesul s-a încheiat, s-a micșorat pensia alimentară pe care trebuie să o plătesc, conform legii, până la majoratul fetelor, ceea ce nu e neapărat o veste bună pentru mine, ci e o dreptate care se face, având în vedere că a fost pandemie și au scăzut veniturile pe care le-am avut. Asta din cauza concertelor care au lipsit. S-a luat în considerare faptul că nu au fost spectacole în pandemie, aștept să își revină toată industria la normal, să sperăm că vom scăpa de covid și că vom avea evenimente. Fetele stau cu mama lor, pentru că eu n-am fost niciodată de acord ca ele să aibă o mulțime de locuințe, multe dulapuri de haine. Ele trebuie să aibă o casă cum am avut toți. La mine stau ori de câte ori se poate, cu mare drag", a povestit pentru Click!, Doru Todoruț (44 de ani).

image
Doru Todoruț și Rocsana s-au căsătorit în 2008 și au divorțat în 2013foto: arhivă personală

Au divorțat în 2013

Rocsana Daliana Todoruţ și Doru Todoruț au divorțat în anul 2013, la notar, însă ulterior au început neînțelegerile legate de custodia celor trei fetițe și pensia alimentară. În ianuarie 2016, Rocsana, care a câștigat custodia minorelor, și-a dat în judecată fostul soț și a depus la Judecătoria Buftea o cerere care avea ca obiect ”exercitarea drepturilor părinteşti”. În octombrie 2020, artistul a făcut o cerere către instanță pentru a i se reduce din pensia alimentară, iar pronunțarea a avut loc luna aceasta, pe 6 iulie.

Pensia alimentară, redusă de la 3.000 de lei, la 1.300 de lei

Iată decizia magistraților, așa cum este ea publicată pe portalul instanțelor de judecată. "Solutia pe scurt: Admite în parte cererea. Dispune reducerea pensiei de întreţinere stabilite prin sentința civilă nr. 630/10.02.2017 pronunțată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. 755/94/2016, în favoarea minorelor Todoruț Rebecca Maria, Todoruț Eva Maria și Todoruț Natalia Maria, în sarcina reclamantului, de la suma de 3000 lei, la cuantumul de 1300 lei (433 lei pentru fiecare), începând cu data introducerii prezentei cereri de chemare în judecată, respectiv 30.10.2020, până la majoratul beneficiarelor sau intervenţia unei cauze legale de stingere sau modificare a obligaţiei de întreţinere. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Judecătoria Buftea.

Citește și:

Doru Todoruț, executat silit de fosta soție: „Mi-a luat toți banii din drepturile de autor”

Doru Todoruț, dat în judecată de fosta soție, la 7 ani de la divorț. Care a fost replica solistului

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
Loredana Zainea jpg
lucrari drum expres craiova pitesti foto cnair jpeg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg