Cine este Mara Georgescu, tânăra solistă surprinsă cu Mutu Jr.?

Ultima actualizare:

În peisajul monden şi în showbiz-ul românesc ştim că imaginea contează foarte mult, precum şi asocierea de imagine cu alte persoane publice. Recent, o nouă ştire de senzaţie a venit în atenţia cititorilor de mondenităţi: Mario Mutu se iubeşte cu o brunetă superbă.

Mara Georgescu, presupusa iubită a lui Mario Mutu
Mara Georgescu, presupusa iubită a lui Mario Mutu

Ei bine, bruneta are o identitate artistică deja conturată şi există în peisajul muzical românesc dinainte de a-l cunoaşte pe Mario Mutu. Această se numeşte Mara Georgescu, are 18 ani şi a reuşit să evolueze rapid şi să lucreze cu mari producători muzicali.

Citește și: Adrian Mutu, dezvăluiri despre cele trei neveste

În prezent, Mara se bucură de aprecierea lui Costi Ioniţă, care se implică cu tot sufletul în producţia şi promovarea pieselor acesteia, precum şi în crearea unei imagini de calitate ca artist. Pe lângă voce, solista vine la pachet cu atuul unei imagini internaționale: un look pe cât de natural şi de nefabricat, pe atât de occidental.

Frumusețea Marei nu poate fi contestată
Frumusețea Marei nu poate fi contestată

Adolescenta postează des pe Instagram și pe Tik Tok, are idei inedite şi se distrează aşa cum fac toţi tinerii de-o seamă cu ea. Aşa au apărut şi imaginile cu cei doi îndrăgostiţi, dintr-o joacă adolescentină.

Vezi și: Celebra Alexandra Dinu a pozat goală! Imaginile care au făcut istorie 

În luna august, Mario a distribuit un clip video din dormitor. În imagini se observă cum fiul cel mare al lui Mutu este sărutat de o brunetă misterioasă, cu forme de invidiat, iar pe fundal se aude o melodie interpretată de un trapper celebru. 

Cine este Mara Georgescu?

Tânăra a debutat în muzică cu mult înainte de pandemie și a lansat mai multe piese și colaborări muzicale. De exemplu a cantat împreună cu, Faydee, DJ Hara a lansat melodia "Luna", și a mai avut și alte piese precum "„Dolce Gabbana”, „Solo”, „Urǎsc cǎ te iubesc prea mult”, "Lacrimi de cristal" sau "Can't Stop" cu Costi și Ajay Stevens.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
image
actualitate.net
image
actualitate.net