Cine este Puiu Englezu, cel mai bogat rrom din Hunedoara. Are o vilă de lux, iar gardul e din aur

Iată-l pe cel mai bogat rrom din Hunedoara. I se spune „Puiu Englezu” și are o avere atât de mare încât cu greu o putem estima. Cea mai clară dovadă a bogăției sale o reprezintă palatul din aur pe care bărbatul și l-a construit în câțiva ani. Are o vilă de lux, iar gardul e din aur.

Cine este Puiu Englezu
Cine este Puiu Englezu

Cine este Puiu Englezu

O zonă de la marginea Hunedoarei a devenit o adevărată „mină de aur” și nu pentru că ar ascunde niște zăcăminte prețioase, ci pentru că oriunde te uiți în jur vezi numai palate ridicate de familiile de rromi cu avere. Vorbim despre zona fostei unității militare, acolo unde găsim case supraetajate de o opulență cum rar ne este dat să vedem. Aceste familii au reușit să-și ridice asemenea locuințe după ce și-au investit profiturile realizate de pe urma combinatului siderurgic care a avut un picaj imens după ani 90, dar și banii câștigați în afară.

Printre aceste palate fantastice, cel mai strălucitor de departe este cel al lui „Puiu Englezu”, despre care se spune că ar fi cel mai bogat rrom din Hunedoara. Bărbatul a devenit faimos după ce în urmă cu câțiva ani își etala aurul pe care îl deține. Bijuteria care a atras însă atenția cel mai tare este o cravată făcută din zale de aur, pe care o purta cu mândrie la toate nunțile și evenimentele, unde cântă maneliști de soi, precum Nicolae Guță. 

Ei bine, nu doar cu cravata sa se poate mândri. Ci și cu un „palat din aur” am putea spune, căci o bună parte dintre materialele folosite la ridicarea sa includ aurul. Bărbatul a început să își ridice locuința în urmă cu câțiva ani, dar construcția sa a durat ceva vreme căci lucrurile bune, știți bine cer timp. Și timpul ar fi fost problema întrucât banii cu siguranță n-au fost un impediment deoarece Puiu Englezu și-a pus faianță și gresie din cele mai scumpe, în timp ce mobila din interior este suflată cu aur. Fațada aq fost meșterită cu marmură albă și ornată cu piese din ipsos, iar cât despre acoperiș, iată că oamenii au l-au comparat cu un monument.

A băgat bani în acoperişul ăla cât baga alţii în toată casa…Zici că e catedrala San Pietro!”, au spus apropiații lui Puiu Englezu.

Ei bine, acesta nu este singurul palat. Tot în curtea în care și-a construit locuința de lux se află alte două palate cu turnulețe, ridicate special pentru fiii săi, Rambo și Codruț. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
florin calinescu png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net