Cum arată acum prima soție a lui Nicolae Guță. Mariana a îmbătrânit și e de nerecunoscut

Ultima actualizare:

În urmă cu doar două zile, Nicoleta Guță și frații ei și-au celebrat mama. Cântăreața a postat pe Facebook mai multe fotografii cu cea care i-a dat viață, din care putem observa că trecerea anilor și-a pus amprenta pe chipul Marianei Negrea, prima parteneră de viață a manelistului. 

Mariana și Nicolae Guță
Mariana și Nicolae Guță

Mariana și Nicolae s-au iubit cu patimă în anii tinereții lor. Împreună au cinci copii, care sunt și singurii moștenitori legali ai manelistului. Femeia mereu a fost o persoană discretă și a stat cât mai ferită de lumina reflectoarelor, dar copiii ei se mândresc cu ea și postează deseori fotografii împreună. 

Mariana Negrea și-a sărbătorit ziua de naștere 

Pe data de 3 octombrie, Nicoleta Guță a postat pe Facebook mai multe imagini cu cea care i-a dat viață. De asemenea, i-a urat mamei sale toate gândurile bune. 

„La mulți ani, măicuța mea draga 🤗 De ziua ta îți doresc din suflet multă sănătate și Dumnezeu să te țină câți mai mulți ani lângă noi 🙏🏻 Te iubesc! ❤️ mama mea scumpă, și te iubim cu toți din tot sufletul nostru ❤️🎂🌹🌷🌹🌷🌹❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹”, a fost mesajul transmis de Nicoleta Guță. 

Cum a început povestea de dragoste dintre Mariana Negrea și Nicolae Guță

Cunoaștem deja cu toții faptul că Nicolae Guță a avut o viață amoroasă tumultoasă. S-a iubit cu multe femei, dar niciuna nu-i va putea lua locul Marianei, partenera care i-a dăruit cinci copii și pe care a recunoscut că a iubit-o foarte mult.

„De la mama pleacă tot. Mama a rămas sultana. La ea vin şi pleacă banii. Dacă la vârsta asta face copii înseamnă că poate să mai ducă. Mamele nu vin aici, dar copiii vin. Cei mici vin împreună cu tata. Mariana Sultana e o femeie foarte bună şi dacă ceilalți frați ai mei vin la noi, îi servește cu tot ce este. Tot timpul îi ajută”, spuneaNicoleta Guţă despre mama ei, acum ceva timp.

Femeia locuiește în Petroșani și este casnică, având grijă de copiii și nepoții ei. Relația Marianei Negrea cu manelistul Nicolae Guță ar fi început pe vremea când el avea o vârstă foarte fragedă: 16 ani, iar ea 28, fiind mai mare decât fostul ei soț cu 12 ani. Povestea lor de dragoste a durat mai bine de două decenii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net