Cine este și cu ce se ocupă Thomas Ferfelis, viitorul soț al Kirei Hagi. De cât timp s-a stabilit în România

Kira Hagi (28 de ani) a fost cerută în căsătorie de către iubitul grec. Cei doi sunt de mai mult timp împreună, iar recent au decis să facă următorul pas în relație. Cu toate acestea, puțini știu cine este, de fapt, Thomas Ferfelis și cu ce se ocupă.

Kira Hagi și Thomas Ferfelis
Kira Hagi și Thomas Ferfelis

Cu ce se ocupă iubitul grec al fiicei lui Gică Hagi

Thomas Ferfelis, partenerul de viață al Kirei Hagi are 28 de ani și a cunoscut-o pe fiica lui Gică Hagi pe vremea când erau colegi la International British School of Bucharest. El este absolvent al University of Southampton din Marea Britanie, iar în prezent este manager la Cernica Events, un local de renume de pe malul lacului, care poartă același nume.

Părinții lui Thomas Ferfelis se ocupă de afaceri, aceștia având holdingul Elgeka Ferfelis, din care face parte și restaurantul menționat. De asemenea, aceștia s-au stabilit în România în urmă cu mai mulți ani, potrivit Libertatea.

Kira Hagi și Thomas Ferfelis se căsătoresc / Foto: Libertatea
Kira Hagi și Thomas Ferfelis se căsătoresc / Foto: Libertatea

„Mi se pare normal să muncești și să te dedici unei meserii”

Pe de altă parte, Kira Hagi s-a dovedit a fi o fire ambițioasă încă de mică, în ceea ce privește viața profesională. Fiica lui Gică Hagi le-a arătat tuturor că nu apelează la „buzunarul lui tati” și că poate să își clădească singură o carieră. Ei bine, tânăra a absolvit facultatea de actorie de la New York, ba chiar a jucat și în „Lia-soția soțului meu”, serialul difuzat la Antena 1. Kira a fost susținută de părinți din punct de vedere moral, iar acest lucru a încurajat-o să își urmeze pasiunile și idealurile, astfel că a ajuns să fie o actriță desăvârșită.

„Nu este o presiune neapărat, nu este o povară numele pe care îl port. E o mândrie pentru mine și mai mult mă inspiră și îmi crează o determinare pentru munca mea. Mie mi se pare normal să muncești și să te dedici unei meserii. (…)

Sunt cei mai mari fani. Cu siguranță. Mă susțin. Ei nu cunosc domeniul, nefiind actori, așa că nu prea pot să-și dea cu părerea”, a declarat tânăra pentru Ego.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net