Claudia Iosif nu mai tace! Adevărul ei despre despărțirea de Dorian Popa

Dorian Popa (35 de ani) și Claudia Iosif (alias Babs) au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că au pus capăt dragostei lor! După mai bine de 11 ani de dragoste și susținere reciprocă, Dorian Popa și Claudia Iosif au reușit să-și construiască o viață frumoasă împreună. Totuși, în prezent, tot ceea ce le lipsește este iubirea care odată i-a unit, dar care acum s-a pierdut. Recent, frumoasa brunetă și-a spus partea de adevăr despre despărțirea lor.

Adevărul lui Babs despre despărțirea de Dorian Popa
Adevărul lui Babs despre despărțirea de Dorian Popa

Claudia Iosif nu mai tace! Adevărul ei despre despărțirea de Dorian Popa 

Apropiații se așteptau ca cei doi îndrăgostiți să ajungă în sfârșit la altar și să facă un copil. Iată însă că au luat-o brusc pe căi separate, iar Claudia (39 de ani) și-a făcut bagajele și a plecat din vila luxoasă a artistului. La acel moment, nici Dorian și nici Claudia nu au dat prea multe amănunte privind motivele care au dus la ruptura bruscă dintre ei.

Acum, Babs a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit care este motivul real pentru care au pus capăt legăturii lor. Deși până acum au oferit frânturi de informații, acum, bruneta a fost mai sinceră ca niciodată și a clarificat toate nelămuririle.

„Nu a vrut nimeni să se ajungă aici. Noi mai mult ca oricine, am fost o echipă, înainte de iubire. Am realizat lucruri, ne-am maturizat împreună. Sunt sigură că el nu mă uită pe mine, cum nici eu nu o să-l uit pe el. Pur și simplu, în ultimul an s-au adunat foarte multe. Eu am avut niște probleme, probabil nici eu nu m-am purtat cum trebuie. Ne-am pierdut noi doi, ca oameni. Am început să ne ciondănim. Dar un motiv real chiar nu a existat. Nimeni nu a înșelat pe nimeni, nu a fost vorba de așa ceva. Ultimul an a fost foarte greu, el avea multe concerte, era mult plecat. Eu am avut o semidepresie, și asta ne-a afectat ca relație. S-a făcut click, într-o zi, și asta a fost”, a mărturisit Babs în exclusivitate pentru cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net