Codin Maticiuc, mesaj emoționant pentru fetița lui, Smaranda, la împlinirea celor 4 ani de viață!

Ultima actualizare:

Codin Maticiuc (42 ani) le spune mereu pe bune și are întotdeauna cuvintele la el. Pe 4 aprilie, fiica lui cea mare, Smaranda, a împlinit vârsta de 4 ani. Cu această ocazie, actor și-a dat frâu liber sentimentelor și emoțiilor, transmițându-i un mesaj public fetiței sale.

Știam că o să te iubesc. Nu știam că o să fiu și îndrăgostit de tine. Nu mi-am imaginat că o să stau atât de des în genunchi cu brațele deschise sperând să te arunci tu în ele. N-o faci mereu dar eu te voi aștepta întotdeauna. Când o faci însă, mă strângi tare și-ți lași capul pe umărul meu și eu mă ridic cu tine. Mereu ne vom ridica împreună.

Îmi afund nasul în părul tău doar ca să te respir. Îți promit un castel și un regat și tu închizi ochii și-ți imaginezi. Nu vor fi întocmai cu cele din povești dar îți vor ajunge și le vei împărți bucuroasă cu fratele și sora ta. Castel îți va fi casă, cu a sa curte unde ți-am urcat luna în copac de Crăciun și unde ți l-am adus pe Peter Pan să-ți vegheze geamul camerei tale. Regat va fi o țară un pic mai bună după bunicii și părinții tăi. Nu va fi a ta, am să te învăț că tu îi aparții și vei ști să o servești cu bucurie. La mulți ani, iubirea mea. Te port în brațele mele, te adulmec și te învârt și o voi face mereu, indiferent cât de mare te faci sau cât voi îmbătrâni eu. Sunt cu tine și când nu sunt. #smaranda 04 pe 04.04”, a fost mesajul emoționant pe care Codin Maticiuc l-a transmis fiicei sale.

Codin Maticiuc este tatăl a două fete, Smaranda și Ilinca, cea din urmă fiind botezată chiar la începutul acestui an. Codin este la fel de mândru și de băiatul iubitei sale, îl crește ca pe propriul său fiu, iar cu toții sunt o adevărată familie.

Joacă în „Clanul” de la ProTV

Codin Maticiuc este actor în serialul „Clanul” de la ProTV, serial în care interpretează rolul lui Iulică. Codin este foarte fericit că face parte din acest proiect, dar și că are ocazia de a lucra cu actori talentați precum, George Mihăiță, Carmen Tănase, George Ivașcu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net