Codin Maticiuc, un tătic-model! Uite cum are grijă de fiicele, Ilinca și Smaranda. Prodanca a reacționat

Ultima actualizare:

Codin Maticiuc, 42 de ani, a devenit tată pentru a doua oară pe 10 octombrie, când iubita lui a dat naștere unei fetițe, pe nume Ilinca, în Los Angeles. Afaceristul a publicat, recent, câteva imagini emoționante în care arată cum se împarte între mezina familiei, Ilinca, care este încă sub supraveghere medicală și fiica sa mare, Smaranda. 

Codin Maticiuc, un tătic-model!
Codin Maticiuc, un tătic-model!

Codin Maticiuc este tăticul a două fiice superbe, Ilinca care a venit pe lume pe 10 octombrie, anul acesta, și Smaranda, în vârstă de trei ani. După ce iubita sa, Ana Pandeli, a dat naștere celui mai nou membru al «clanului» Maticiuc, afaceristul a fost extrem de entuziasmat și parcă abia aștepta să-și asume cel mai dificil și mai frumos rol al vieții sale, acela de tată a două fiice. 

Ctește și: Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară! Va primi Ilinca cetățenie americană?

De acum încolo, Codin Maticiuc va fi nevoit să-și împartă dragostea de părinte la doi și, din câte se vede, acesta este mai mult decât pregătit să facă față provocării. Maticiuc a împărtășit fanilor două fotografii de colecție adorabile, cu micuța Ilinca și cu Smaranda, în care oferă o privire de ansamblu asupra vieții sale de tată. Codin Matiuc a dat mai întâi o fugă la spitalul unde iubita sa, Ana Pandeli, se recuperează după naștere și afaceristul și-a ținut în brațe fiica nou-născută. Apoi Maticiuc a revenit acasă, unde are grijă de Smaranda, pe care a ajutat-o să cioplească un dovleac, o tradiție foarte populară în SUA, în preajma sărbătorii de Haloween, celebrată pe 31 octombrie. 

Nu rata nici: Codin Maticiuc, tată de fetiță pentru a doua oară: „Vine Ilinca Maticiuc!”

«Ziua cu fata mică în brațe la spital, seara acasă sculptez dovleci pentru fata cea mare. Dacă mă vede Dana Budeanu m-am nenorocit.»

Una dintre vedetele care a reacționat imediat la aceste imagini emoționante cu Maticiuc în rolul tatălui grijuliu a fost nimeni alta decât Anamaria Prodan, care și-a exprimat aprecierea față de comportamentul dedicat al afaceristului față de proprii săi copii. 

Vezi și: Codin Maticiuc, la munca de jos pentru o cauză nobilă! Afaceristul îți prepară cafeluța

Codin Maticiuc, «omul-orchestră» din showbiz-ul românesc

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au împreună două fiice, iar iubita afaceristului mai are un fiu dintr-o relație anterioară. Maticiuc a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu fiul său vitreg și că sunt ca cei mai buni prieteni. Înn afară de proiectele antreprenoriale, Codin este și regizor, producător de film și filantrop, unul dintre cele mai cunoscute proiectele ale sale fiind «Spitale din bani publici». 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net