Codin Maticiuc, tată de fetiță pentru a doua oară: „Vine Ilinca Maticiuc!”

Ultima actualizare:

Codin Maticiuc, 42 de ani, a făcut marele anunț! În câteva zile, vine Ilinca Maticiuc, cea mai nouă membră a familiei sale.

Codin, scriitor, actor, filantrop și, mai ales, familist convins

Astfel, „echipa Maticiuc” așteaptă cu emoție venirea în viețile lor a celei de-a doua fetițe a cuplului Codin - Ana Pandeli. Primul lor copil, Smaranda, mai are un frate, fiul Anei, dintr-o relație anterioară.

Vezi și: Cât de frumoasă e fiica lui Mihai și a Iuliei Albu! Mikaela a împlinit 13 ani și are și nume de scenă

Așadar, doar câteva zile îi mai desparte pe cei patru de marea întâlnire. Codin Maticiuc, care e scriitor, actor, regizor, producător de filme, filantrop și fost „crai de Dorobanți”, dar, mai presus de toate, un familist dedicat trup și suflet, a scris un text emoționant despre minunea de a deveni părinte, sentiment pe care urmează să îl trăiască din nou.

Citește și: Codin Maticiuc, un romantic incurabil! Declarație emoționantă pentru iubită: «Poveste fără de sfârșit»

Redăm textul integral, semnat și publicat de Codin Maticiuc pe pagina sa de Instagram: „Nostradamus. Ți-ai imaginat vreodată cum e să îți cunoști măcar o mică parte din viitor? Să știi cu siguranță ziua în care vei cunoște o persoană care îți va schimba viața? Care îți va modifica prioritățile, modul de a gândi, felul în care te raportezi la viață? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să știi exact care este ziua în care vei cunoaște dragostea?

Să mergi la culcare în noaptea dinainte cu acest gând: "mâine". Mâine totul va fi diferit. De mâine mi se modifică întreaga structură celulară. Mâine sunt altul.

M-am gândit la toate astea înainte să se nască Smaranda. Cum e să știi exact ziua în care o să întâlnești cea mai importantă persoană din viața ta. "Da, bro, uite ce sa fac, bine pe acasă. Peste trei zile o s-o întâlnesc pe una pentru care te voi ucide fără să stau pe gânduri ca s-o fac fericită. Tu ce faci, bro?"

Câteva lucruri au fost chiar peste așteptări la Smaranda. Sa fiu primul care a văzut-o și mai ales primul care a ținut-o de mână. Când au dus-o în altă cameră în timp ce pe mamă o coseau, m-au lăsat sa stau cu ea. Doar noi doi. Și ne-am ținut de mână și am știut c-o s-o țin mereu.

Am știut dinainte că o s-o iubesc. Nu am știut însă că voi fi total îndrăgostit de ea. Efectiv îndrăgostit ca de o domnișoară. Sunt mândru când rade la glumele mele, fastacit când mă pomenește, topit când mă atinge. Ca o dragoste de liceu. Tot ce-mi doresc este să mă bage puțin în seama.

Alt lucru este că nu am realizat că-mi poate fi și călcâiul lui Ahile. N-am știut că mai există feluri în care poate să doară total noi și crunte. N-am știut că mă pot nărui din lacrima altuia.

Acum știu tot: dragostea ca în povesti, pasiunea nestăvilita și tot ce e mai sfânt pe lume vine să mă întâlnească în câteva zile. Vine să-mi arate că nu sunt dragon cu mai multe capete așa cum ca credeam ci unul cu mai multe inimi. Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc”.

Nu rata nici: Codin Maticiuc, la munca de jos pentru o cauză nobilă! Afaceristul îți prepară cafeluța

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net