Codin Maticiuc, la munca de jos pentru o cauză nobilă! Afaceristul îți prepară cafeluța

Codin Maticiuc este foarte implicat în proiectele sale filantropice și nimic nu-i stă în cale atunci când vine vorba de atras donații. Afaceristului i-a venit ideea să se angajeze, pentru o zi, într-un local lipsit de pretenții, unde va pregăti cafeaua pentru clienți. 

Codin Maticiuc, la munca de jos pentru o cauză nobilă! Afaceristul îți prepară cafeluța
Codin Maticiuc, la munca de jos pentru o cauză nobilă! Afaceristul îți prepară cafeluța

Codin Maticiuc s-a pus din nou pe treabă pentru a face rost de fonduri în scopul finalizării proiectului său de suflet, prin care vrea să construiască un spital public cu bani privați. Afaceristul este hotărât să facă tot ceea ce-i stă în putință pentru a-și duce la bun sfârșit planul, iar de această dată a decis să își asume un rol la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. 

Citește și: Codin Maticiuc, un romantic incurabil! Declarație emoționantă pentru iubită: «Poveste fără de sfârșit»

«Băiatul de bani gata» Codin Maticiuc a devenit barista pentru o zi într-un local lipsit de pretenții, unde se duce orice muritor de rând în fiecare dimineață, pentru o ceașcă de cafea la pachet, în drum spre serviciu.
Joi după-amiază, oamenii au avut ocazia să-l vadă pe afacerist pregătind cafeaua, cot la cot, cu ceilalți angajați, totul pentru un scop nobil. 

Nu rata nici: Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară: „Tati o să îi lase doar un drum bătătorit…”

Codin Maticiuc a dorit să demonstreze că poate pune umărul la muncă asemenea oricărui cetățean, așa că din a doua parte a zilei, a început să prepare cafeluța pentru clienții care se aflau în trecere și care nu s-ar fi așteptat să fie serviți de «băiatul de bani gata» al Capitalei. 

«Duminică vă aștept la o cafea, făcută chiar de mine!», a anunțat Maticiuc pe Instagram, alături de o poză. 

Vezi și: Codin Maticiuc, de la «beizadeaua perfectă» la băiatul bun: «Nu cred în reinventări totale»

Codin Maticiuc l-a transformat pe Ion Țiriac în cerșetor

Codin Maticiuc a mai apelat și la alte strategii, pentru a convinge lumea să contribuie la proiectele sale filantropice. Una dintre ideile la care oamenii au reacționat în număr foarte mare a fost atunci când Maticiuc a apelat la Ion Țiriac Jr. pentru a se folosi imaginea celebrului tenismen, într-o campanie de strângere de fonduri care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Codin Maticiuc a postat, la acea vreme, o poză în care Ion Țiriac, cunoscut și pentru averea sa impresionantă, apare în ipostaza unui cerșetor. Fotografia a strâns la acel moment un număr impresionant de reacții într-un timp foarte scurt.

«Ajutați-ma să-l fac pe domnul Țiriac puțin mai sărac decât este printr-un simplu sms cu textul "FACEM" la 8845. Pentru fiecare sms dat astăzi voi donați doi euro și familia Țiriac mai pune 2. Ține toată luna iunie treaba asta și dacă avem rezultate fundația Țiriac își reînnoiește curând oferta. Ajutați-mă să renovez secții pediatrice pe banii lui Țiriac. Pe el nu-l deranjează”, a scris Codin Maticiuc, pe Instagram.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
horoscop jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
infidelitate jpeg
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg