Copiii celebri cresc pe platourile de filmare. Eva Măruță e doar un exemplu. Cine mai e pe “lista” aceasta

Debut de mare succes pentru Eva Măruţă (8 ani şi jumătate), fetiţa cuplului Andra şi Cătălin Măruţă. Puştoaica a impresionat cu rolul principal din noua comedie produsă de BRomania, „Tati Part-Time”. Prestaţia sa a fost lăudată de unul dintre cei mai temuţi critici, Irina-Margareta Nistor, dar nu numai. Şi Dan Negru a aplaudat filmul şi îl recomandă.

Eva Măruță are rolul principal  din filmul „Tati Part-Time”,  a fost lansat vineri  în cinema
Eva Măruță are rolul principal din filmul „Tati Part-Time”, a fost lansat vineri în cinema

„Vocea filmelor” din România, căci aşa este supranumită Irina Margareta-Nistor (66 de ani), spune că a urmărit filmul „Tati Part-Time” şi a făcut deja prima cronică importantă după ce a văzut producţia regizată de Letiţia Roşculeţ şi realizată de echipa condusă de Matei Dima alias BRomania, care semnează şi scenariul şi a mai lansat filme care s-au bucurat de succes la marele public, precum „Teambuilding” şi „5Gang: Un altfel de crăciun”.

image

Irina-Margareta Nistor mărturiseşte că a fost impresionată de talentul Evei şi că fetiţa nu ar trebui judecată că a primit rolul doar pentru că părinţii ei sunt celebri – mama, cântăreaţă, iar tatăl, realizator şi prezentator de emisiuni tv.

 Pe platourile de filmare  și în cabina de machiaj micuța  s-a simțit în elementul ei
Pe platourile de filmare și în cabina de machiaj micuța s-a simțit în elementul ei
S-a împrietenit foarte repede cu actorul  din rolul principal, Alex Bogdan
S-a împrietenit foarte repede cu actorul din rolul principal, Alex Bogdan
Îi plăcea să se uite  la secvenţele cu ea, pentru  a înțelege mai bine  tot procesul de la filmări
Îi plăcea să se uite la secvenţele cu ea, pentru a înțelege mai bine tot procesul de la filmări

„A mai venit o comedie după «Visul». A venit «Tati Part-Time». Toată lumea era curioasă, toţi voiau să vadă cum joacă fetiţa lui Măruţă şi a Andrei, Eva. Ştii cum e, fiecare se gândeşte: «E, a prins rolul că e fata cui e». De multe ori poate să fie un dezavantaj să fii copil de celebrităţi. Surpriza a fost totală, Eva este minunată. E plină de umor şi este şi foarte dezinvoltă. Înjurături n-avem şi filmul nu este vulgar. Mi-a plăcut că au funcţionat bine şi copiii, pe una dintre fetiţe am mai văzut-o, Ilinca o cheamă. Are un rol negativ, care pe parcurs se schimbă. Eu cred că filmul vine numai bine după Revelion, e un film pentru părinţi şi pentru copiii bine crescuţi”, a spus criticul Irina-Margareta Nistor. Această recenzie este una dintre cele mai aşteptate, aşadar echipa producţiei poate răsufla uşurată: filmul a primit deja una dintre cele mai importante şi dorite confirmări. 

Părinții ei  au asistat-o,  din culise, la  toate filmările
Părinții ei au asistat-o, din culise, la toate filmările
Matei Dima alias BRomania  a reușit să îi intre în graţii
Matei Dima alias BRomania a reușit să îi intre în graţii

„Tati Part-Time” a avut avanpremiera săptămâna trecută, iar vineri s-a lansat oficial şi în toate cinematografele din ţară. Zilele acestea vor fi afişate pe site-ul cinemagia.ro, dedicat cinefililor şi cineaştilor din România, cifrele de box-office înregistrate în weekendul premierei. Aceste rezultate obţinute în funcţie de numărul de spectatori care au plătit bilet să vadă producţia pe marile ecrane sunt încă un hop important pentru echipa filmului.

Fetița are deja aproape un milion de fani pe rețelele sociale

image

Irina-Margareta Nistor nu este singura care laudă producţia. Dan Negru, unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune şi un formator de opinie (mai ales în social media) foarte apreciat, a vorbit şi el pe reţelele sociale despre filmul „Tati Part-Time”. Prezentatorul de la Kanal D a mărturisit că a avut ocazia să vadă comedia cu mult înainte de primele vizionări din cinematografe. „În perioada Crăciunului eu am fost să văd filmul acesta românesc. L-am văzut atunci pentru că sunt mulţi prieteni de-ai mei care joacă în comedia asta inteligentă, pe care v-o recomand”, a declarat Dan Negru. 

Toţi membrii  familiei Măruţă  au mulţi  fani în  social media
Toţi membrii familiei Măruţă au mulţi fani în social media

Bucuroasă că are parte de aceste aprecieri nu doar din partea publicului, ci şi a criticilor, Eva a transmis multe mulţumiri. „Sunt foarte bucuroasă să primesc atât de multe mesaje de la voi, cei care aţi văzut filmul «Tati Part-Time»! Mulţumesc pentru încurajări! Filmul este acum în toate cinematografele din România, aşa că bucuraţi-vă şi invitaţi-vă prietenii la o super comedie! Vă las şi câteva poze de la filmări, unde mi-am făcut multe amintiri frumoase”, a scris Eva Măruţă pe conturile sale de pe reţelele sociale, unde a adunat în total aproape 1.000.000 de abonaţi. Încă puţin şi le atinge şi părinţilor notorietatea. Andra are 6.500.000 de fani declaraţi în social media, iar soţul ei, Cătălin, aproape 3.000.000. „Mă bucur că vă place filmul. Am văzut mesajele voastre şi sunt foarte fericită că aţi ajuns în cinema să vedeţi filmul. Vă mai lăsăm o secvenţă din #TatiPartTime”, a mai scris ea, tot pe reţelele sociale, unde publică din când în când noi cadre din filmul ei de debut. 

Copiii lui „Firicel”, debut la 6 şi la 8 ani

image
image

Cuzin Toma (46 de ani), sau mai bine zis Firicel din celebrul serial „Las Fierbinți” de la PRO TV, are doi copii de care este foarte mândru, o fată și un băiat. Ambii îi calcă pe urme, atât lui, cât şi soţiei, care este artist vizual. Fiul, Nicodim, în vârstă de 17 ani, a jucat alături de părinții săi în filmul „Comoara” (2015) regizat de Corneliu Porumboiu. Avea doar 8 anişori atunci. Iar doi ani mai târziu, fiica, Meda, a jucat şi ea într-un film, un thriller, „Vânătorul de spirite” (2017), în regia lui Dragoş Buliga. Fata avea în jur de 6 ani la acea vreme şi l-a avut partener pe platouri şi pe cunoscutul actor american Armand Assante. „E mult mai bine ca un copil să învețe într-un cadru adecvat, de la profesioniști. Eu, spre exemplu, i-aș vinde trucuri, și nu am nevoie să-i vând trucuri și șmecherii. Am nevoie ca el să aibă o bază, să își descopere singur calitățile și abilitățile, și apoi să vină la mine să îl ghidez și să îl susțin într-o direcție unde crede că este imposibil”, a spus Firicel într-un interviu pentru Școala de Film și Vedete. (Oana Pascaru)

Fiicele lui „Celentano” au primit roluri în Las Fierbinţi 

image

Actorul Adrian Văncică (46 de ani), sau „Celentano”, după cum e cunoscut de o țară întreagă după numele personajului pe care-l interpretează în serialul „Las Fierbinți”, mărturisea recent că cele două fiice ale sale, Mara și Theo, au apărut şi ele într-un episod al celebrei producţii de la PRO TV. „Fetele noastre au jucat într-un episod din Las Fierbinţi. Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”

Iulian Postelnicu a fost coleg pe platouri cu fiul său

image

Şi actorul Iulian Postelnicu (45 de ani) – cunoscut din filme precum „Un etaj mai jos” (2015) şi „Otto Barbarul” (2020), care i-au adus şi nominalizări la râvnita gală „Premiile Gopo” – are un băiat care îi moștenește talentul pentru arta dramatică, Luca. Acesta a bifat deja debutul pe marile ecrane, la doar 11 ani. A jucat alături de tatăl său în filmul de mare succes „Oameni de treabă”, care i-a adus lui Postelnicu și marele trofeu al industriei cinematografice de la noi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net