CRBL, anunțul care schimbă tot! Ce a hotărât cu fosta soție, Elena: „Am luat o decizie”

Despărțirea dintre CRBL și soția sa, după 16 ani de relație, a căzut ca un trăsnet peste fani. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să își spună adio după atâta timp, în condițiile în care păreau unul dintre cele solide cupluri din showbiz. Iată însă că viața este imprevizibilă, iar când oamenii nu se mai înțeleg este mai înțelept să meargă pe drumuri separate. Recent însă artistul a făcut un anunțt neașteptat.

CRBL, anunțul care schimbă tot! Ce a hotărât cu fosta soție, Elena
CRBL, anunțul care schimbă tot! Ce a hotărât cu fosta soție, Elena

CRBL, anunțul care schimbă tot! Ce a hotărât cu fosta soție, Elena

După ceva timp de la anunțul divorțului, CRBL a făcut mărturisiri despre relația cu fosta sa soție, Elena. În urmă cu aproximativ două luni Click! vă dezvăluia pe rurse că relația dintre CRBL și soția sa a început să nu mai meargă din momentul în care s-au întors de la Power Couple. Neînțelegerile dintre ei au ajuns la o limită și au decis că este mai bine atât pentru ei, cât și pentru fetiță, să meargă pe drumuri separte. Totuși, aceștia ar fi continuat să comunice la fel de bine, mai ales că la mijloc este și fetița lor în vârstă de aproximativ 14 ani.

Ei bine, iată că acest aspect a fost, în sfârșit confirmat, chiar de artist. Se pare că cei doi au ținut să păstreze o relație echilibrată, chiar dacă au decis de comun acord să încheie căsnicia. CRBL nu își dorește ca fiica lor Alessia să fie afectată de divorț, motiv pentru care el și Elena fac tot posibilul ca fata să nu resimtă această perioadă atât de grea. Se pare că indiferent de motivele care au dus la divorț, CRBL are în continuare foarte mult respect pentru fosta soție și vorbește extrem de frumos despre ea, dovadă că, se poate ca oamenii să își încheie socotelile și cu demnitate și înțelegere. CRBL a povestit că a hotărât cu Elena să aibă o relație normală:

O relație de comunicare pentru Alessia. Bine, echilibrată, povestim. Indiferent ce crede lumea, noi am luat o decizie împreună. Noi se pare că suntem printre puținele cupluri care sunt mature în a lua astfel de decizii. Cred că asta a fost în toată povestea aceasta. Mie îmi place să trăiesc azi ca și cum e mâine, îmi place să merg înainte, optimist, mă las condus de ziua de mâine”, a declarat CRBL, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
cub bianca dragusanu alex bodi bun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net