Cine a încercat să îl convingă pe CRBL să nu divorțeze. Detalii bombă despre despărțirea anului: „Să își bage mințile în cap”

#Exclusiv Click!

Click! v-a prezentant recent detalii importante din divorțul anului, însă dezvăluirile nu se termină aici! Despărțirea dintre CRBL și Elena a șocat întreg showbizul românesc pentru că nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie, nici măcar unul dintre bunii săi prieteni. Vorbim despre nimeni altul decât Smiley, cel care ar fi încercat să îl convingă pe CRBL să renunțe la divorț, potrivit surselor noastre!

image

Cine a încercat să îl convingă pe CRBL să nu divorțeze

Deși, de multe ori, CRBL și soția sa au mărturisit fără perdea că mai au parte și de certuri, ca în orice alt cuplu, mereu au reușit să treacă peste probleme. Totul până într-o zi, când n-a mai fost cale de întoarcere, iar singura opțiune a rămas despărțirea. 

CRBL și Elena s-au cunoscut la „Dansez pentru tine”, acolo unde ea era coregrafă. S-au îndrăgostit nebunește, iar în 2008 au făcut nunta. Evenimentul a făcut istorie în showbizul românesc, iar invitații au fost unul și unul. Cei doi și-au dorit o super nuntă cu vestimenția anilor `30, mașini de epocă, butoaie cu whiskey și trabucuri. Ce să mai! Un adevărat spectacol!

Artistul mărturisea la acea vreme că își dorește doi copii cu frumoasa lui soție, însă viața a făcut ca împreună să aibă o singură fiică, pe Alesia, în vârstă de 14 ani. De la evenimentul în stil interbelic și de la declarațiile de dragoste au trecut 16 ani. Ani pe care i-au trăit cu bune și cu rele, dar cu siguranță cu multă dragoste. Acum au ajuns la despărțire, pentru că neînțelegerile au căpătat alt nivel și nu au mai putut face față. Au considerat că așa este mai bine pentru toată lumea, atât pentru ei, cât și pentru copilul lor.

Totuși, nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie. Păreau fericiți, erau considerați unul dintre cele mai solide cupluri, fanii nu crezut și chiar și apropiații au încercat să împiedice despărțirea. Potrivit surselor Click! Smiley, bunul prieten al lui CRBL, alături de care și-a început cariera în muzică, ar fi încercat să îl convingă să nu divorțeze. Familist convins, Smiley i-ar fi zis „să își bage mințile în cap” și să renunțe la o astfel de idee, mai spun sursele noastre. Degeaba, decizia a fost luată și se pare că nu mai este cale de întoarcere.

Detalii bombă despre despărțirea anului

CRBL și Smiley se știu de mai bine de 20 de ani. Legendara trupă „Simplu” s-a înființat în 2001 prin fuziunea a doua alte formații. Un an mai târziu, li se alătura și Smiley, care înlocuise un alt membru. Astfel, cei doi artiști alături de ceilalți membrii au continuat să bucure împreună generații de fani până în 2011, când formația s-a destrămat. Totuși, aceștia au rămas în relații excelente, iar cei doi, în mod special, și-au fost alături în momente importante. În 2008 Smiley participa la nunta lui CRBL, împreună cu iubita sa de la acea vreme, Laura Cosoi, în timp ce, anul trecut, cuplul CRBL-Elena a mers la nunta lui Smiley cu Gina. 

Totul părea bine și frumos, dar când lucrurile nu mai merg, nu mai merg, pur și simplu. Asta nu înseamnă însă că totul trebuie să se termine cu scandal. Sursele Click! mai spun că Elena și CRBL au hotărât să divorțeze pe cale amiabilă la notar și să pastreze o relație bună de dragul fiicei lor. Vă reamintim că Elena s-a mutat deja cu cea mică într-un apartament dintr-un cartier rezidențial din Ilfov, iar CRBL s-a angajat să plătească studiile fiicei sale, în valoare de 15.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net