Cristina Bălan le-a făcut loc de joacă copiilor în curte! Uite cum arată: „A fost o necesitate!”

#Exclusiv Click!

Cristina Bălan (41 de ani) este o mămică de nota zece! Atât ea cât și soțul său, Gabriel, au ales să le facă, recent, un loc de joacă în curte celor mici, pentru a se juca toată ziua.

Fosta componentă a trupei Impact își adoră cei trei prichindei! Cei doi băieței de zece anișori, Matei și Toma, care au fost diagnosticați cu sindromul Down încă de la naștere și fiica lor, Nadeea Sofia, se joacă de zor în curte, în căsuța din lemn și pe toboganul amplasat de mami și tati!

Contactată de Click!, Cristina Bălan ne-a explicat care este motivul real al acestor schimbări, dar și al investiției. 

„În cazul nostru, a fost o necesitate acest lucru, pentru că băieții au nevoie să-și consume energia în mod benefic. Dintotdeauna au fost fascinați de tobogane și piscine, așa că ne-am străduit să le oferim aceste lucruri. Când e cald afară le punem piscina, ei se bălăcesc până se încrețesc la piele și apoi merg în părculeț să se joace în căsuță și pe tobogan. Nu au fost certuri pe tobogan între ei, chiar se înțeleg!”, a declarat Cristina Bălan pentru Click!

Mamă devotată

Pentru că are o legătură foarte apropiată și cu fanii săi de pe rețelele sociale, Cristina le-a arătat și acestora și le-a explicat în detaliu, ce fericire este acum în sufletul copiilor săi.

„De când avem gemenii, cu situația aparte pe care o știți, am căutat mereu să le cream condițiile cele mai bune pentru progres, dezvoltare și echilibru.  Neavând prea multe alternative de joacă cu alti copii, neavând posibilitate de vacanță în vreo stațiune sau vreun loc de vis, ne străduim să le facem în apropierea casei sau chiar în casă.

După foarte multe prospectări, timp de câteva săptămâni, a ofertelor pentru locuri de joacă, am ajuns pe un site cu căsuțe din lemn și am decis că este, din punct de vedere al raportului calitate/preț, cea mai bună variantă pentru noi.

Avea și tobogan inclus, așa că nu am ezitat. Copiilor le-a plăcut enorm, n-are rost să explic cât de mult, cred că e ușor de înțeles”, le-a spus Cristina fanilor.

De asemenea, artista a dorit să precizeze și faptul că locul de joacă pentru cei mici încă nu este gata:

„Mai avem de vopsit la ea pentru că e livrată natural și după ce protejăm lemnul cu grund, ne putem lasă imaginația să zburde printre culori. Deocamdată atât am putut, dar o s-o vopsim peste tot, să fie de poveste. Aaa, mai trebuie s-o și mobilam, încă nu e finisată treaba. Așa e la casă, mereu ai câte ceva de făcut dar ce bine e așa!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net