Cristina Rus a suferit un accident de mașină! S-a întâmplat în mijlocul Bucureștiului

Ultima actualizare:

Cristina Rus a trecut prin momente de spaimă miercuri, 17 august. Îndrăgita solistă a fost implicată într-un accident de mașină. Polițiștii și pompierii au sosit de urgență la fața locului. 

cristina rus accident 2 JPG

Cristina Rus a suferit un accident de mașină, în zona Pieței Buzești, lângă Gara de Nord. Mașina artistei a fost avariată, însă solista se află în afara oricărui pericol.

Cristina s-a ales cu o sperietură zdravănă. Un echipaj de poliție, dar și unul de Ambulanță a sosit cât s-a putut de repede la locul accidentului. În jur, desigur, s-au strâns și privitori curioși să observe ce s-a întâmplat. 

Citește și: Cristina Rus este Lady Di de România! 

Cristina Rus se afla pe linia de tramvai. Se pare că ar fi dorit să facă stânga atunci când a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, întregul trafic a fost dat peste cap și îngreunat. S-au format cozi de mașini. În momentul producerii incidentului, artista se afla singură în vehicul.

Echipajul de poliție a discutat cu solista pentru a afla mai multe amănunte despre modul în care a avut loc incidentul.

Cristina Rus este proprietara unui bolid de lux 

Cristina Rus deține un autoturism decapotabil marca Mercedes, în valoare de 150.000 de euro, care a fost avariat în urma incidentului de miercuri, 17 august.

În luna iunie a acestui an, solista fusese surprinsă de paparazzi Click! în timp ce se îndrepta, la volanul bolidului, spre un salon de fițe din Capitală.

Vezi și: Ce bine arată Cristina Rus după trei nașteri! 

Atunci, fosta membră a formației Blondy parcase pe o trecere de pietoni, dar după ce trecătorii i-au aruncat priviri insistente, artista a decis să mute mașina într-o altă zonă, respectând toate prevederile Codului Rutier. 

Cristina Rus s-a retras din lumina reflectoarelor 

Cristina Rus (41 de ani) a făcut parte din trupa Blondy, alături de colegele sale Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu. După destrămarea proiectului muzical, vedeta s-a axat asupra vieții de familie.

Ar putea să te intereseze și: Asta înseamnă să fii soție de milionar! Ce gest a făcut Cristina Rus pentru o femeie sărmană 

S-a căsătorit în 2009 cu afaceristul Dragoș Bîlteanu alături de care are trei copii. Cristinei Rus nu îi lipsește nimic, iar vedeta își permite orice capriciu. Nu de puține ori a fost văzută purtând haine de firmă și având pe braț genți a căror preț depășește, cu lejeritate, 5.000 de euro! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net