Cristina Șișcanu a bifat o nouă intervenție estetică. Vedeta, criticată după ce a apelat la medicul estetician: „Pielea arată horror!”

Ultima actualizare:

În doar câteva zile va schimba prefixul și a decis să își ofere un cadou în avans. Despre Cristina Șișcanu este vorba, una dintre cele mai cunoscute persoane din televiziune. A ajuns pe mâinile medicilor pentru o intervenție estetică, iar fanii i-au sărit în cap. 

Cristina Șișcanu / foto: arhiva Click!
Cristina Șișcanu / foto: arhiva Click!

Cristina Șișcanu s-a alăturat vedetelor care aleg să își pună frumusețea la punct cu ajutorul medicilor esteticieni. Soția lui Mădălin Ionescu și-a făcut o intervenție la nivelul feței, iar urmăritorii săi de pe rețelele de socializare nu au rămas tocmai plăcut surprinși. 

Cristina Șișcanu, criticată după ce și-a injectat botox

Pe lângă faptul că este om de televiziune, Cristina Șișcanu se declară și influencer, iar lupta cu hate-ul pe care-l primește zilnic a devenit deja o normalitate. Aceasta a postat conținut pe pagina de Facebook și astăzi. 

Întinsă pe patul din cabinetul de înfrumusețare, Cristina Șișcanu a filmat toată procedura de injectare a toxinei botulinice: „Eh, uite, duminică fac 40 de ani și am venit să-mi pun fața la punct.”, a spus ea, la începutul videoclipului. 

La final, după ce a ieșit din cabinetul medicului, Cristina Șișcanu și-a filmat fața: „Așa arată fața mea, mici umflături, e normal”, spune ea. 

„Arată horror!”

Cum era de așteptat, după ce a lăsat întreaga situație la aprecierea utilizatorilor rețelelor de socializare, Cristina Șișcanu a primit și păreri care probabil nu au fost pe gustul ei. 

„Aoleu, numai când văd leșin!”; „Arată horror!”; „Urât mai arată după o așa intervenție ”; „Nu știu cât de eficiente sunt aceste intervenții și la ce interval de timp este necesar să le faci !Mă tem că dacă nu te ții de ele fața ta va arăta jalnic!”; „Bună, draga mea! Dacă la 40 arăti așa, la 50 cum o să fii ?Doamne ferește de așa frumusețe! Eu am 56 de ani dar nu arăt așa rău.”;

„Te-a lăsat Dumnezeu frumoasă și te măscărește.”; „Trebuia să faci discret, nu așa expunere”; „Mai bine ar trata coșurile! Pielea arată horror! Reclame la creme și seruri pentru bani! Am 44 ani și muncesc mult, am și familie și tot am grija de mine!” - au fost părerile împărțite ale internauților. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla în Australia, Profimedia (4) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
rona hartner jpg
banner andreea tonciu png
image png
image png
Paul Andrews jpg
angelina jolie gettyimages jpg
banner Roxana Blagu png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net