Cristina Șișcanu, „părăsită” de Mădălin Ionescu, în fața altarului, la nunta de dantelă: „M-a lăsat singură”

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu (39 de ani) și Mădălin Ionescu (53 de ani) au împlinit 13 ani de mariaj, prilej cu care au decis să meargă să facă o slujbă de mulțumire la biserică. A fost, practic, nunta de dantelă, care a fost însă marcată și de evenimente neprevăzute. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit, marți 23 aprilie, 13 ani de căsătorie și au vrut să sărbătorească așa cum se cuvine. Fosta jurnalistă și soțul ei au decis să meargă, în week-end, la o biserică pentru o slujbă de mulțumire. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au făcut „nunta de dantelă”

Cristina și Mădălin și-au luat nașii și copiii cu ei și au mers la un lacaș sfânt. Numai că, pe parcursul slujbei, au intervenit o serie de întâmplări neprevăzute. Ginerică a dispărut, la un moment dat, de la slujbă și a lăsat-o pe Cristina singură în fața soborului de preoți. 

„A început slujba, dar <<mirele>> Mădălin avea treabă ( i se spărsese ecranul telefonului) … Am rămas singură în fața altarului … doar cu nașa

Suna alarma de acasă și l-a contactat firma de securitate, părintele începuse slujba! I s-a spart și ecranul telefonului, i-a căzut și o lentilă de la ochelari”, a dezvăluit Cristina, care a postat mai multe filmulețe din timpul slujbei de la biserică.

Conform tradiției, la împlinirea a 13 ani de căsătorie se celebrează nunta de dantelă. Dantela este un materialul textil care, deşi are găuri, nu se rupe uşor. Este simbolul că un cuplu poate întâmpina greutăţi, dar asta nu înseamnă ruperea relaţiei.

„Mă simt în al nouălea cer! E minunat, a fost foarte frumoasă slujba. Ne-a întâmpinat și o pisică gestantă pe scările bisericii. Cristina, o fi vreun semn?!”, a spus mirele fericit, la ieșirea din biserică.

După slujbă, cei doi soți, copiii lor și nașii de cununie au mers să servească masa împreună la un restaurant.

„A fost slujba de mulțumire pentru căsnicia noastră. Facem 13 ani marți de când ne-am căsătorit și facem această slujbă de mulțumire alături de copii și de nași. 

După aceea vom lua masa împreună, cu toții, la un restaurant și sunt așa emoționată și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a adus împreună pe mine și pe Mădălin și pentru că trăim în armonie, asta e important. O să mă rog să ne ajute în continuare”, a spus Cristina Șișcanu. 

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au căsătorit în anul 2011 și au împreună o fată, Petra. Jurnalistul mai are doi copii, rezultați din mariajul cu Mihaela Coşerariu, pe Ștefania și pe Filip. După divorț,  amândoi copiii au rămas în grija tatălui lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net