Cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu. Imagini din interior

Ultima actualizare:

Dani Oțil a decis să își vândă garsoniera! Cei 4 pereți ai imobilului au fost martorii poveștii de iubire dintre el și Mihaela Rădulescu, care acum este însă istorie, ambii refăcându-și viețile amoroase.

Cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Răduescu Foto: Arhivă
Cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care s-a iubit cu Mihaela Răduescu Foto: Arhivă

Prezentatorul TV Dani Oțil a anunțat că își vinde garsoniera, având în vedere că acum locuiește într-un imobil mai mare, de când cu venirea pe lume a băiețelului lui și al Gabrielei Prisăcariu, micuțul Luca Tiago.

Dani Oțil își vinde garsoniera

S-au dus de multă vreme zilele de burlăcie ale lui Dani Oțil, iar acum acest lucru s-a concluzionat și cu vinderea garsonierei sale, în care a locuit și a trăit chiar și o poveste de amor, cu celebra Mihaela Rădulescu.

După ce a anunțat că s-a decis să scoată locuința la vânzare, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a susținut că cei pe care i-a încredințat cu acest obiectiv au făcut niște poze foarte faine imobilului, încât parcă nu îi mai vine s-o vândă.

Au făcut niște poze atât de faine și prezentarea de asemenea, încât nici nu-mi vine să mai dau garsoniera”, a glumit Dani Oțil în secțiunea „Story” a Instagramului.

Se vinde celebra garsonieră. Garsoniera e tare pentru că are mobila desenată de mine. În patul ăla am dormit eu și...(aici a făcut câteva gesturi amuzante n.r), a scris istorie această garsonieră. Are pereții încă încărcați”, a mai glumit el.

Cum arată garsoniera scoasă la vânzare de Dani Oțil

Garsoniera se află în București, în zona vitan, iar Dani Oțil cere pe ea 46.500 de euro. Imobilul are o bucătărie cochetă, în tonuri calde, cu toate facilitățile. Aceasta este gândită ca un „open space”, astfel că imediat în vecinătatea bucătăriei este amplasată o canapea joasă, de culoare grena. Imobilul se bucură din plin de lumina de afară, având mai multe geamuri largi. Pe lângă cele menționate anterior, mai există câteva dulapuri de depozitare, o comodă și un televizor. Baia are duș cu cădiță.

Vă propun spre vânzare o garsonieră cochetă situată în zona Vitan-Bârzești, într-un imobil din anul 2009. Poziționat în spatele hotelului Rin Grand, blocul în care se află garsonieră este ferit de zgomotul străzii.

Garsoniera se vinde complet mobilată și utilată. Aceasta se află la etajul 3 din 10, iar blocul beneficiază de lift și interfon. Unul dintre atuu-rile proprietății fiind luminozitatea pe care o oferă și poziționarea perfectă, într-o oază de liniște departe de gălăgie”, se arată în descrierea garsonierei, pe site-ul care a pus-o spre vânzare.

Cât a durat relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu

Deși în prezent Mihaela Rădulescu îl are drept partener de viață pe Felix Baumgartner, în timp ce Dani este căsătorit cu modelul Gabriela Prisăcariu, alături de care are și un băiețel, pe vremuri, aceștia formau unul dintre cele mai comentate cupluri.

Cei doi s-au cunoscut în 2008, când Mihaela Rădulescu a fost invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Mihaela era încă măritată cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg pe atunci, însă acest lucru nu i-a oprit!

„Recunosc că am început relația înainte că Mihaela să divorțeze. Dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași că să fim împreună”, spunea Dani Oțil. Cei doi s-au despărțit în 2014, prezentatorul TV fiind cel care a făcut anunțul.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net