Cu ce se ocupă fiul lui Ștefan Bănică. La 22 de ani, Radu și-a deschis propria afacere

Ultima actualizare:

La numai 22 de ani, Radu Ștefan Bănică se evidențiază ca un talentat artist și un tânăr antreprenor în devenire!

Radu Ștefan Bănica are 21 de ani / foto: arhiva
Radu Ștefan Bănica are 21 de ani / foto: arhiva

În urmă cu doi ani, băiatul lui Ștefan Bănică Jr. a devenit proprietarul unei cafenele în București, pe care a deschis-o cu propriile economii.

La acea vreme, Radu a distribuit vestea pe rețelele de socializare și a dezvăluit cărui om i se datorează sprijinul și încurajarea în noul său demers. Aceasta nu este nimeni alta decât sora sa, Violeta, care pare să-l susțină neabătut pe artist.

„Este o mare bucurie să vă anunț că unul dintre visurile mele s-a împlinit în acest an. Vă aștept pe toți pentru o cafea bună, un brunch și, de ce nu, un pahar de Prosecco,” a scris Radu pe platforma de socializare.

Radu Ștefan este și student la teatru

Pe lângă spiritul antreprenorial, Radu Ștefan este și student la teatru, aflându-se în al doilea an de studiu. El încearcă să-și construiască propriul nume în industrie, menționând că presiunea asociată numelui tatălui său este grea, iar el dorește să muncească din greu și să reușească pentru a nu-i dezamăgi: „Este o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc pentru a-i face mândri pe părinții mei.”

Tânărul are numeroase planuri pentru viitor și a decis să dea startul acestui business independent.

A lansat o nouă piesă

În urmă cu două săptămâni, Radu Ștefan Bănică a lansat piesa „Vagabondul”, melodie ce a primit numeroase aprecieri, adunând peste 100.000 de vizualizări.

Radu Ștefan Bănică, despre momentul când a participat la primul eveniment cu tatăl lui

Radu Ștefan Bănică a povestit despre experiența sa la primul eveniment la care a participat alături de tatăl său, Stefan Bănică jr. În vârstă de 22 de ani, Radu este actor și cântăreț, dar a rămas în umbra reflectoarelor până la vârsta de 18 ani.

Într-o emisiune TV, Radu a relatat cum a fost când l-a însoțit pe tatăl său la un concert, unde acesta urma să cânte alături de Andra. Cu toate că nu a fost prezentat ca fiul celebrului cântăreț, ci a stat în spatele scenei, nimeni nu l-a recunoscut. Bodyguarzii l-au îndepărtat, fără să știe cine este. Abia când tatăl său a intervenit și i-a explicat cine este, Radu a fost lăsat să se apropie.

Radu a povestit că a încercat să-i facă cunoștință Andrei, dar aceasta nu a fost conștientă de identitatea sa și a plecat. Cu toate acestea, Radu a rămas optimist, gândindu-se că va veni momentul când va fi recunoscut datorită propriei sale persoane, nu a celebrității tatălui său. Acesta a fost primul său contact cu Andra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net