Cum a aflat Ioniță de la Clejani de moartea tatălui său. Cine i-a dat vestea: „Lucru de care mi-a fost frică în viața mea”

Ioniță de la Clejani s-a confruntat cu moartea tatălui său, eveniment neplăcut în urmă cu doar câteva zile. Marin Manole a fost unul dintre cei mai celebri lăutari, iar pierderea lui a îndurerat inimile celor dragi. Cum a aflat Ioniță de moartea părintelui său? 

Ioniță și Marin Manole / foto: Social media
Ioniță și Marin Manole / foto: Social media

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost prezenți în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde au vorbit despre cel mai dur moment prin care trec în momentul de față. Află din rândurile de mai jos ce declarații au făcut doi dintre cei mai iubiți artiști muzicali din România. 

Viorică și Ioniță se pregăteau de concert la Londra

Marin Manole s-a stins din viață pe data de 1 aprilie, la vârsta de 82 de ani. A fost unul dintre cei mai celebri lături din întreaga lume, a făcut parte din Taraful Haiducilor și a avut ocazia să apară în distribuția filmului „The Man Who Cried”, jucând alături de actori celebri precum Johnny Depp și Christina Ricci. 

Ioniță și Viorica au aflat tragica veste în timp ce se aflau în Londra, unde se pregăteau să susțină un concert. Cântăreața a fost cea care i-a spus soțului ei că tatăl lui a murit. 

„În ultima perioadă, am trecut prin momente foarte grele, era o situație de care îmi era frică, mereu mi-a fost frică de un telefon că se va întâmpla ceva de genul acesta. A fost singurul lucru de care mi-a fost frică în viața mea”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Viorica de la Clejani a aflat prima de moartea soțului 

Viorica a fost cea care a primit vestea venită din partea surorii lui Ioniță. Telefonul l-a primit cu puțin timp înainte de a intra pe scenă și a susține marele concert. 

„Nu știam cum să-i spun, omul se pregătea să intre la concert. M-a sunat sora lui și exact când urcam pe scenă și nu știam cum să-i spun, deja el nu se simțise bine cu o seară înainte, parcă a presimțit, nu avea liniște. La un moment nu am putut să mai țin și am vrut să mă eliberez și i-am spus că a murit tatăl lui. Mi-a fost o milă de el și atunci a trebui să fiu atât de zâmbitoare și să arăt oamenilor că nu e nicio problemă. Mulți au observat, mi-au spus că au observat că e ceva în neregulă cu domnul Ioniță”, a mai spus și Viorica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net