Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală. Soția președintelui a oferit o nouă lecție de eleganță. VIDEO

Ultima actualizare:

Carmen Iohannis (63 de ani) a reușit să întoarcă toate privirile la deschiderea anului școlar 2024-2025. Soția președintelui este cadru didactic la Colegiul Tehnic „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, iar ținuta pe care a purtat-o a lăsat pe toată lumea fără glas. 

Carmen Iohannis
Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, apariție de invidiat la deschiderea anului școlar 2024-2025

Carmen Iohannis și-a făcut apariția de la prima oră a dimineții la Colegiul Tehnic „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde este profesoară de limba engleză. Soția lui Klaus Iohannis a defilat într-o rochie albă, vaporoasă și o pereche de sandale argintii, care i-au creat un look demn de invidiat.

Prima Doamnă a României și-a schimbat chiar și culoarea părului, de data aceasta cu o nuanță mai închisă decât cea pe care a avut-o în ultima perioadă. Anul acesta, soția președintelui este dirigintă la clasa a XI-a, iar în cadrul festivității de deschidere a noului an școlar, aceasta a transmis câteva gânduri bune tuturor elevilor din țară.

„Este o zi plină de emoții și de bucurie, la fel ca în fiecare început de an școlar. Mă gândesc cu drag la toți elevii, părinții și bunicii din țara asta și le doresc tuturor un an bun și rezultate frumoase. Să auzim numai de bine!”, a transmis Carmen Iohannis la deschiderea anului școlar 2024-2025.

Carmen Iohannis nu vrea să se pensioneze             

Carmen Iohannis a ajuns la vârsta la care ar fi trebuit să devină pensionară, însă aceasta și-a exprimat dorința de a continua să fie cadru didactic, până la vârsta de 65 de ani.

„Având în vedere că doamna Iohannis nu împlinește vârsta de 65 ani până la data de 01 septembrie 2024, acesta și-a exprimat opțiunea de a rămâne în activitate ca titular până la împlinirea vârstei de 65 de ani, în perioada prevăzută de calendarul mobilității personalului didactic”, spun reprezentanții ISJ Sibiu pentru Romania TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
proteine scaled jpg
Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia jpg
PAG 3 MAIN Inundații la Slobozia Conachi 1 FOTO Tudor Neacșu jpg
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net