Cum a reacționat Nicolai Tand la prima întâlnire a fiicei sale de 13 ani: „Începe să crească, e frumoasă...”

#Exclusiv Click!

Nicolai Tand (49 de ani), bucătarul de la Super Neatza, are o familie frumoasă. Alături de soția sa, Monica, se completează de minune și își cresc în armonie cei doi copii, pe Iancu (11 ani) și Ilona (13 ani), oferindu-le o educație aleasă.

Celebrul Chef a avut însă mari emoții zilele trecute când a venit momentul primei întâlniri a fiicei sale. Ne-a povestit pentru Click! cum a decurs aceasta! Am aflat în plus ce relație are Nicolai Tand cu superba lui soție și câte restaurante își mai dorește să deschidă pe viitor.

Am văzut o postare în care erați, așa, supărat, că a ieșit fata la prima întâlnire! Cum e feelingul?

Ha, ha! Sunt tată de fiică! Niciodată nu m-am gândit la treaba asta pentru că multă lume îmi zicea, ai fetiță, ok, începe să crească, e frumoasă, ți-ai luat pușcă, agheu, tanc? Până la urmă nu despre asta este vorba dar în momentul când se  întâmplă, zici, ok, am îmbătrânit, oare? Dintr-o dată apare teama de părinte! Că până acolo nu te confrunți cu lucrurile. Ilona are 13 ani, dar doar ideea că începe să crească...

Dar cum s-a întâmplat? A venit băiatul și a luat-o de acasă?

Da, normal, a venit acasă, a luat-o de acasă! Foarte drăguț, foarte frumos, devreme! Eu n-am făcut de-astea dar așa e lumea! Dar sunt bucuros! Ilona este o fată foarte deschisă! Și nevastă-mea  a încercat să îi transmită ideea că tot ce are de povestit, să zică. E foarte important, și eu îi zic! Când îi duc la școală avem discuții foarte faine. Îmi place să îi iau de la școală pentru că am un moment  cu ei. Acum două-trei zile, Iancu era bolnav și eram numai cu Ilona. Când ești cu fiecare individual vorbești altfel!

Iancu are 11 ani și atunci am discuții diferite cu ei. Când ești numai cu unul se deschide, îți spune lucruri importante și sunt tare bucuros. Avem lecții de viață aproape în fiecare zi! Încercăm să le dăm o educație normală, zicem noi! Ceea ce pentru alții poate nu ar fi normal. Adică noi îi educăm să fie respectuoși, ceea ce nu toată lumea poate le spune copiilor, îi învață să fie bătăioși.

Chiar așa vroiam să vă întreb, ce relație aveți cu copiii?

O relație foarte  bună, sincer! Sunt copii normali! Noi, trăind alte vremuri, încercăm să zicem că e important respectul, să nu minți, să nu furi, adică ce ție nu-ți place altuia nu-i face, rețin multe povești. Sunt sigur că pe moment s-au săturat de ele dar sunt sigur că în același timp, undeva, țin cont de ele. Sunt multe lucruri pe care le-am făcut  și din emisiuni, la patinaj, la cântat, care nu sunt deloc pe calapodul meu, le-am făcut ca să le arăt că în viață niciodată nu poți să zici că ai o meserie și când ești acolo, dormi pe ea. Atât de mult s-a schimbat lumea că muncești 10 ani pentru un lucru și poți dintr-o dată să te schimbi, să faci altceva! Eu am dat de bucătărie cu adevărat pe la vreo 30 de ani!

Apropo de chestia cu bucătăritul, ce ne mai pregătiți în zona asta?

Proiecte am mai multe! Nu am eu timp câte proiecte aș avea! Am vreo 3 sau 4 restaurante și mai vreau să fac unul  sau două anul ăsta, caut locație in  București, am televiziunea, am mai multe proiecte pe lângă, am evenimente, nunți, Slavă Domnului, merge treaba!

Aveți o soție superbă, știu că sunteți de mult timp împreună. Există gelozie în cuplu?

Deloc! Incredibil, deloc! Ne-a mai întrebat lumea și ea zice un lucru! Niciodată nu i-am dat ocazia, niciodată! Și atunci ea are încredere în mine!

Cum vă place să descrieți relația cu soția dumneavoastră după atâta timp?

Cred că suntem doi părinți implicați în educația copiilor, ea mai mult, pentru că e mamă și în general  mamele se implică mai mult. Ea oricum și-a abandonat meseria ei când era manechin și a venit în România și a cam lăsat tot deoparte  pentru că am zis că dacă noi o să avem o relație aceasta nu o să meargă de la distanță. Femeia, în general este cu picioarele pe pământ! La noi în familie ea ține copiii, educația,  eu sunt mai mult plecat, ea are trei copii, nu doi,  dar cred că asta e și fain la noi pentru că eu sunt mai copilăros.

Ați fi mers într-o emisiune de genul ăsta, Power Couple?

Trailerul îmi place foarte  mult, abia aștept să văd emisiunea. Monicăi nu prea îi place să  iasă în față, deloc nu îi place, cu toate  că a lucrat în domeniu, nu se simte deloc bine, nu e genul ei  și nici eu, în cuplu, nu e vorba de expus, că poate o emisiune de genul ăsta te duce într-un punct în care nici măcar nu te cunoști, despre asta e vorba. Ne place genul ăsta de emisiuni dar să fim noi acolo, nu, noi suntem mai pe "low", așa, nu am alergat niciodată după genul ăsta de emisiuni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net