Cum a slăbit Andreea Antonescu după naștere? Ce aliment nu consumă niciodată artista

Andreea Antonescu arată superb! Artista în vârstă de 40 de ani reușește să își mențină un fizic minunat, pe care l-a dobândit în urma unui stil de viață sănătos, astfel că frumusețea și sănătatea merg mână în mână pentru Andreea. Recent, vedeta a dezvăluit care este secretul său pentru un corp deosebit.

Andreea Antonescu, superbă în costum de baie
Andreea Antonescu, superbă în costum de baie

Andreea Antonescu, superbă în costum de baie

A născut în urmă cu 7 luni, dar arată fantastic! Recent, paparazii Click! au suprins-o pe Andreea Antonesc în costum de baie pe litoral. Vedeta și-a etalat trupul frumos tonifiat pe care și-l întreține cu grijă. Este mamă a două fetițe, are o viață plină, dar nu uită să se ocupe și de ea însăși. Aceasta este foarte preocupat de fetițele sale, iar pentru Sienna este cea mai bună prietenă, încercând mereu să îi acorde timp de calitate. Pe lângă asta, cele două parcă ar fi surori. 

Am petrecut câteva zile minunate la mare alături de fetele mele, în Mamaia Nord. Am fost cu Sienna, Venice, cu mama, și cu prietena Siennei, Daria. A fost o minivacanță și ne-am bucurat una de alta. Îmi place foarte mult la mare și în ciuda faptului că nu știu să înot, Sienna mă ține în permanență în apă și asta pentru că știe că sunt foarte curajoasă și că eu o duc la apă mai mare, nu mi-e teamă, ea știind să înoate și plăcându-i apa foarte mult, ea făcând tot felul de sărituri în apă și tot felul de tumbe și învârteli.”, a spus recent Andreea Antonescu pentru Click!

Andreea Antonescu are 44 de kilograme
Andreea Antonescu are 44 de kilograme

Andreea Antonescu are 44 de kilograme

Ei bine, cumva face în așa fel încât să se ocupe și de ea însăpși. De curând într-un interviu exclusiv pentru VIVA, artista a povestit cum a reușit să slăbească după naștere, astfel încât să ajungă la 44 de kilograme, dar și care este marele său secret pentru o siluetă de viespe.

„Eu sunt o persoană sinceră! De data aceasta, chiar am avut noroc, mă așteptam să iau mult în greutate, dar, știindu-mă foarte ambițioasă, am fost convinsă că voi reuși să scap de ele relativ repede, cu un stil de viață sănătos plus sală. N-am avut emoții că mă va prinde vara cu kilograme în plus. Exact cum spuneam, viața e plină de surprize, iar acum chiar nu a trebuit să mă străduiesc deloc. La maximum două săptămâni de la naștere, am scăpat și de burtică, poate și datorită faptului că, înainte să rămân însărcinată, am mers la sală non-stop un an și jumătate. În prezent, am 44 de kilograme. Încerc să mănânc pe cât posibil produse sănătoase, am deja câțiva ani de când am renunțat la zahărul din cafea și am combinat acest stil de alimentație cu multă sală”, a spus Andreea pentru sursa citată.

Mai mult, artista a povestit că sportul a fost mereu o parte extrem de importantă în viața sa, mai ales înainte de a rămâne însărcinată.

„Mergeam aproape în fiecare zi la clase de body pump, pilates, glutes și mă simțeam foarte bine. Abia aștept să reintru în sală!”, a mai adăugat artista pentru VIVA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net