Andreea Antonescu, imagini de senzație pe litoralul românesc! Mamă de două fete, artista face furori în costum de baie

#Exclusiv Click!

Andreea Antonescu (40 de ani) și-a dus fetele la mare. Cântăreața a plecat câteva zile din București cu destinația Mamaia, acolo unde s-a oprit după ce a avut un concert în Bulgaria.

Andreea Antonescu a fost pe litoralul românesc atât cu micuța ei de 7 luni, Venice Victoria, cât și cu fiica ei mai mare, Sienna (12 ani). 

Artista și-a făcut programul după fetele ei și a fost fericită să petreacă timp de calitate împreună cu familia. Seara, după ce o adormea pe micuța Venice, cântăreața fugea în parcul de distracții cu Sienna.

Dacă nu ai știi că sunt mamă și fiică, ai zice că Andreea Antonescu și fiica ei mai mare, Sienna, sunt surori.  

Andreea Antonescu nu știe să înoate

După două nașteri artista arată poate chiar mai bine ca înainte să devină mamă și și-a păstrat talia de viespe și trupul de invidiat. 

Paparazzi Click! au surprins-o pe jumătatea trupei Andre la mare, pe litoralul românesc, în costum de baie, cu bustul generos, relaxându-se în apă, făcându-și poze, și fiind cu ochii pe Sienna, care se juca în mare.

Am petrecut câteva zile minunate la mare alături de fetele mele, în Mamaia Nord.  Am fost cu Sienna, Venice, cu mama, și cu prietena Siennei, Daria.  A fost o minivacanță și ne-am bucurat una de alta. 

Îmi place foarte mult la mare și în ciuda faptului că nu știu să înot, Sienna mă ține în permanență în apă și asta pentru că știe că sunt foarte curajoasă și că eu o duc la apă mai mare, nu mi-e teamă, ea știind să înoate și plăcându-i apa foarte mult, ea făcând tot felul de sărituri în apă și tot felul de tumbe și învârteli.  

Siennei îi place foarte mult să fiu eu cu ea la  mare pentru că eu o las să îndrăznească toate lucrurile astea, bineînțeles în anumite limite. Dar ei îi place că o las să se aventureze, îi place mult apa, e înnebunită să meargă la piscine, e disperată după topogane, după toate chestiile astea”, a povestit pentru Click!, Andreea Antonescu.

Este o mamă cool

Pentru că se pune mereu la mintea fiicei sale de 12 ani și îi face toate poftele, Andreea Antonescu este considerată o mamă cool, atât de Sienna, cât și de prietenele acesteia.

Seara, la mare, ne făceam programul nostru, al fetelor. Sienna și cu prietena ei  au spus că sunt o mamă cool și vroiau să merg cu ele în fiecare seară în parcul de distracții, pentru că eu mă și dau cu ele în toată trăznăile de acolo și le place foarte mult să meargă cu mine.  Și pentru că oamenii mă opreau la poze, au început și ele să glumească cu mine: “Doamna Andreea, faceți și cu noi o poză?”. S-au distrat!””, ne-a mai povestit, amuzată de situație, Andreea Antonescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net