Andreea Antonescu are pe cine să se bazeze. Cine o ajută cu creșterea fiicei sale: „Câteva zile pe săptămână bebelina...”

Ultima actualizare:

Andreea Antonescu (40 de ani) se poate declara o femeie împlinită. Artista a devenit mamă în urmă cu doar câteva luni, atunci când a adus-o pe lume pe micuța Victoria-Venice, fructul iubirii din urma relației cu jurnalistul Victor Vrînceanu. La scurt timp după nașterea bebelinei, așa cum este alintată cea mică, părinții ei au decis să meargă pe drumuri separate. Deși acum este mamă singură, vedeta are parte de ajutor din partea familiei ei, dar și a fostului iubit. 

Cine o ajută pe Andreea Antonescu în creșterea fiicei sale
Cine o ajută pe Andreea Antonescu în creșterea fiicei sale

Recent, artista a vorbit despre viața de mămică, precizând faptul că are parte de ajutor din partea mamei sale, care s-a întors din America odată cu fiica sa cea mare, Sienna. De asemenea, la rândul ei, și mama jurnalistului petrece destul timp cu nepoțica sa, după cum a mărturisit chiar Andreea Antonescu. 

Cine o ajută pe vedetă în creșterea micuței Victoria-Venice 

Invitată fiind în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, cântăreața a mărturisit că mama ei o ajută acum în creșterea bebelinei, însă micuța petrece câteva zile pe săptămână și în compania bunicii din partea tatălui

„Mă ajută mama acum, pentru că s-a întors cu Sienna din America, pentru că acolo face școala în continuare, sau cel puțin până acum a făcut școala, pe mai departe vedem ce decide fetița.

Câteva zile pe săptămână, bebelina (n. r. Victoria Venice) merge și la bunica ei din partea tatălui.”, a mărturisit Andreea Antonescu, în podcastul Ilincăi Vandici. 

Cum ar trebui să fie viitorul bărbat din viața Andreei Antonescu 

Cum arată bărbatul alături de care vedeta și-ar clădi un viitor / foto: Instagram
Cum arată bărbatul alături de care vedeta și-ar clădi un viitor / foto: Instagram

În ciuda dezamăgirilor de care a avut parte pe plan amoros, Andreea Antonescu dă dovadă în continuare de asumare și maturitate, astfel că știe foarte bine cum trebuie să fie bărbatul ideal pentru ea, alături de care să-și poată întemeia o familie. 

Întrebată despre cum ar trebui să arate portretul „bărbatului perfect”, artista a dat timpul înapoi și și-a amintit despre copilăria și familia ei, dându-l exemplu pe propriul tată, care își susținea familia indiferent de probleme, „pentru că își dorea și pentru că despre aceea era totul”. 

„O să sintetizez, că vorbele-s cuvinte și cuvintele fără fapte reprezintă nimic, pentru că mi s-a demonstrat. Un singur lucru îmi doresc, și încerc să-l traduc din engleză, că asta e: să aibă materialul de soț! Mai departe croim împreună tot.

Știi când eram noi micuțe, cu mama și cu tata? Și tata era soțul și era cum era? Și era acolo, indiferent de orice? Pentru că își dorea și pentru că despre aceea era totul, despre familie, cu bune și cu rele. Așa!”, a mai spus artista. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net