Cum arată Anemona Niculescu la 45 de ani. Cu ce se ocupă acum fosta membră a trupei A.S.I.A: „Predau la...”

Anemona Niculescu, fosta membră a trupei A.S.I.A a ajuns la vârsta de 45 de ani și nu s-a retras complet din muzică, chiar dacă acum are o meserie total diferită de cea care a consacrat-o. Vedeta este lector universitar și arată senzațional, în ciuda vârstei pe care o are.

Anemona Niculescu
Anemona Niculescu

Anemona Niculescu are o mulțime de meserii și studii

Potrivit conturilor sale oficiale de pe rețelele de socializare, Anemona Niculescu este lector universitar doctor la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și lector universitar docor la Universitatea Maritimă Constanța. De asemenea, fosta membră a trupei A.S.I.A este nutriționist holistic și a obținut licența în litere, teatru și film. Deși are o viață profesională extrem de încărcată, blondina nu a uitat de pasiunea ei, muzica, drept pentru care în timpul liber cântă la diverse evenimente alături de colegele sale de trupă, cu care s-a reunit anul trecut.

„Predau la trei universități. Predau actorie la Facultatea de Arte a Universității Hyperion, predau engleză-termeni de specialitate și la Academia de Poliție din București și în Constanța, la Universitatea Maritimă. Fac naveta. Patru-cinci zile pe săptămână sunt la Constanța și două zile sunt la București. Acolo locuiesc cu copilul. În aceste două zile, când eu sunt la București, el e îngrijit de părinții mei”, a mărturisit Anemona Niculescu, potrivit Viva.

A scris cărți și a fost actriță

Mai mult decât atât, Anemona Niculescu a scris o întreagă serie de cărți, iar prezentarea ei de autor pentru „Grammar For accurate” a impresionat deja o mulțime de oameni.

„Este licențiată în litere și în teatru și film. Este profesor de limba engleză și de actorie și predă la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza’ din București’, Universitatea Maritimă din Constanța și la Universitatea Hyperion din București. A jucat pe scena Teatrului Național din București timp de 10 ani, a predat actorie 1 an de zile la Universitatea Ovidius din Constanța, iar la Universitatea Hyperion predă actorie de 7 ani.

A început să predea limba engleză la English Center acum 12 de ani. A lucrat, de asemenea, ca traducător, în cadrul Agenției Naționale Antidoping. A scris articole și cărți, precum și suporturi de curs, atât în limba română, cât și în limba engleză, a tradus o carte din limba engleză și a participat la multe conferințe și simpozioane naționale și internaționale.

A finalizat cu succes studii aprofundate în arta actorului, cu lucrarea Imaginația, factor fundamental în creația actorului’, și a obținut titlul de doctor în Studii Teatrale Aplicate, cu lucrarea de cercetare Profilul psihologic și profesional al actorului”.

Important de menționat este și faptul că Anemona Niculescu a jucat în celebrul serial „Secretul Mariei”, având rolul principal cu care a făcut furori la acea vreme. De asemenea, artista a mai jucat în producții precum „Detectiv fără voie” sau „Păcală se întoarce”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Ion Laceanu
image png
Adrian Daminescu şi soţia lui Dana cred în miracole jpeg
zendaya saptamana modei paris profimedia jpg
tamara buciuceanu botez jpeg
angelina jolie gettyimages jpg
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nășiți de Mădălin Ionescu și de Cristina Șișcanu jpeg
Banner Alin Oprea
image
actualitate.net
image
actualitate.net