Sorana de la A.S.I.A, distrusă după ce și-a înmormântat mama: „Acum nu o mai doare nimic”

Ultima actualizare:

Clipe grele pentru Sorana Darclee! Solista trupei A.S.I.A este în doliu. Mama ei s-a stins din viață, la vârsta de 73 de ani. La doar câteva ore după înmormântare, Sorana a avut repetiții pentru spectacolul colegei ei, Iana Novac.

Mama Soranei Darclee a murit

Sorana Darclee (41 de ani) trece prin momente cumplite. Componenta trupei A.S.I.A și-a pierdut mama. Femeia s-a stins din viață, vineri 1 martie, la vârsta de 73 de ani. 

Solista și-a înmormântat mama marți și a preferat discreția în jurul acestui subiect sensibil pentru ea. La doar câteva ore după înmormântare, Sorana a avut puterea să meargă la repetițiile pentru concertul colegei sale Iana Novac.

Sorana Darclee: „A fost un moment discret”

„Ieri mi-am înmormântat mama, iar după am mers la repetiții. Prin artă mi-am găsit întotdeauna vindecare și lumină. Creația este ce ne-a dat Dumnezeu mai frumos, darul suprem prin care să ne hrănim spiritul.

Mama s-a stins vineri și marți a fost înmormântarea. Am ales să nu spun nimic despre acest lucru pentru că a fost un moment discret, pentru mine și pentru familia mea.

Mama a trăit o viață extrem de intensă și de interesantă și de frumoasă. Cred cu toata forța în viața veșnică. Știu că în momentul acesta este lângă tata, cu familia ei, cu părinții ei, cu frații și nepoții care-i lipseau foarte tare.

Știu că este fericită împăcată și știu că nu o mai doare nimic, și acesta e cel mai important lucru”, a povestit Sorana, cu lacrimi în ochi pe rețelele de socializare. 

Chiar dacă era în doliu, Sorana a urcat miercuri seară pe scenă, la Sala Palatului, și a interpretat alături de Iana o piesă pe care a dedicat-o memoriei mamei sale.

„M-am rugat să nu mă prăbușesc in lacrimi. Era atât de important să cânt această piesă, pe care mama a apucat s-o asculte.

În Rai am două mame și pe amândouă le-am simțit alături de mine”, a spus artista fanilor ei, după concert. 

Artista și-a găsit jumătatea, la 10 de ani de la divorț

După un deceniu de la divorțul de Paul Moga, Sorana Darclee a dezvăluit, anul trecut, că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea. 

Noul iubit al artistei este un fost coleg de școală, iar relația lor este una cât se poate de serioasă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net