Cum arată astăzi Bogdan de la Insula Iubirii, concurent în sezonul 5. Era blond și se dădea cu „cremuță”, dar acum e complet schimbat

#Insula iubirii

Bogdan Oancea și-a câștigat un loc printre cei mai controversați participanți din istoria emisiunii "Insula Iubirii" de la Antena 1.

Așa arăta Bogdan Oancea atunci când a participat la Insula Iubirii / foto: Captură Antena 1
Așa arăta Bogdan Oancea atunci când a participat la Insula Iubirii / foto: Captură Antena 1

Acesta a pășit pe tărâmurile din Thailanda alături de iubita sa, Gia, o femeie matură, mai în vârstă decât el și nu foarte feminină, pe care o învăța să aibă grijă de ea, sugerându-i chiar, la un moment dat, să „se dea cu cremuță”.

Cei doi au venit cu intenția de a-și testa relația care, din perspectiva lor, trecea prin momente dificile.

Detaliile care i-au surprins pe telespectatori

Ceea ce a urmat a surprins atât telespectatorii, cât și pe iubita lui Bogdan, care nu l-a mai recunoscut pe bărbatul cu care fusese împreună timp de șapte ani.

De ce Bogdan Oancea este considerat unul dintre cei mai controversați participanți ai emisiunii "Insula Iubirii"

La doar câteva ore după ce a ajuns pe insula tentațiilor, Bogdan a început să se sărute cu ispitele feminine, însă nu s-a oprit aici. El a continuat să flirteze fără inhibiții și cu bărbații din concurs.

Privind imaginile, Gia a încercat să-și apere partenerul: „Într-adevăr, în cercul său de prieteni, au existat astfel de interacțiuni, dar mai mult din dorința de a șoca, nimic serios. Par a fi multe glume cu o astfel de tentă, dar mi se pare că a dus-o prea departe și insistă pe asta. Înțeleg că este un tipar care se repetă. Sunt lucrurile pe care le aflu și eu, la fel ca voi.

La momentul respectiv am privit situația ca pe o glumă. În afară de acel caz izolat pe care l-am menționat, nu știu de altceva. În honeymoon a fost o prostie, o glumă pe care am început-o eu. Am spus că mergem la piscină și, în glumă, am zis că iau bermudele lui, fără niciun gând ascuns. El a zis că ia costumul de baie și… Nici măcar nu era o provocare”.

Cum arată acum Bogdan Oancea de la "Insula Iubirii"

Dacă în timpul filmărilor pentru "Insula Iubirii" avea părul blond și lung, Bogdan arată acum complet diferit. S-a tuns, a revenit la culoarea sa naturală și și-a lăsat barba să crească.

De asemenea, a renunțat la stilul vestimentar excentric, preferând ținute mai simple și masculine.

Au avut loc și schimbări în viața sa sentimentală, deoarece, la scurt timp după experiența din emisiune, el și Gia au decis să se despartă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net