Imagini emoționante cu Cornel Luchian și cei patru copii ai săi. Concurentul de la Insula Iubirii i-a însoțit pe cei mici în deschiderea noului an școlar. FOTO

Cornel Luchian, fostul concurent Insula Iubirii, își ia în serios rolul de tată și se ocupă așa cum trebuie de cei patru copii pe care îi are din fosta relație. Imaginile publicate de bărbat pe rețelele de socializare au înduioșat inimile telespectatorilor. 

Cornel Luchian / foto: Captură TV Antena 1
Cornel Luchian / foto: Captură TV Antena 1

Ieri, 9 septembrie 2024, a fost o zi importantă atât pentru copii, cât și pentru părinții lor, care i-au însoțit în deschiderea unui nou an școlar 2024-2025. Printre ei s-a numărat și Cornel Luchian, actualul soț al Iustinei Loghin, care și-a însoțit copilașii în începerea unui capitol important al vieții lor. 

Cornel Luchian, alături de copiii lui 

Concurentul de la Insula Iubirii a fost prezent alături de copiii lui la  Școala Gimnazială „Ion Simionescu” din Iași. Cornel Luchian a profitat de acea zi și a imortalizat câteva momente cu cei mici care s-au prezentat la școală cu un buchet de flori în mână. Imaginile pe care bărbatul le-a postat pe social media au făcut deliciul fanilor. 

Iustina și Cornel se pregătesc să devină părinții unei fetițe 

  Iustina Loghin (26 de ani) și Cornel Luchian (38 de ani) au format unul dintre cele mai controversate cupluri din Thailanda. Dorința celor doi de a-și supune relația celui mai puternic test le-a schimbat, de fapt, viața. 

Iustina a aflat că este însărcinată pentru prima dată în timp ce se afla la Insula Iubirii, iar vestea i-a dat-o lui Cornel la ultimul bonfire. 

„Am fost stresată, nu mi-a venit nici stopul, of! Vai, atâta mi-ar mai trebui să fiu însărcinată, nu! Vreau măcar să mă liniștesc cu chestia asta că mă gândesc numai cum ar fi să fiu însărcinată acuma! Ar fi șocul vieții mele, cred că mai mare decât ce am văzut cu el, logic! Mă sperie, da, în toată nebunia mea, să am un copil… Of, ar fi șocul vieții, că eu nu pot să fac avort, Doamne ferește, mă bate Dumnezeu pentru așa ceva! Și mie mi se pare că mi s-a schimbat conformația burții.”, i-a spus Iustina Daianei.

„Oricum, un copil nu e un păcat, deci…”, a fost răspunsul iubitei lui Rareș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
banner Anamaria Ferentz png
mihaela radulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net