Cum arată băiatul lui Răzvan Simion din căsnicia cu fosta soție, Diana. A împlinit 16 ani și este un adolescent în toată firea. FOTO

Răzvan Simion își celebrează fiul, pe Tudor, care a devenit un adolescent în toată firea. Tânărul a împlinit 16 ani, iar tatăl său a postat pe social media un mesaj emoționant pentru el, cu această ocazie.

Răzvan Simion alături de fiul lui, Tudor / foto: social media
Răzvan Simion alături de fiul lui, Tudor / foto: social media

Răzvan și Diana, femeia care i-a oferit doi copii, pe Tudor și pe Ianca, au divorțat în anul 2015. Ulterior, vedeta de televiziune a început o relație cu Lidia Buble, care s-a extins pe durata a câțiva ani, după care s-au separat. Și-a găsit iubirea în brațele Dalianei Răducan, femeia care i-a devenit recent soție. În afara vieții amoroase, colegul lui Dani Oțil are grijă în continuare de copiii lui și se afișează în mediul online ori de câte ori au ocazia. 

Tudor Simion a împlinit 16 ani 

Tudor, fiul lui Răzvan și al Dianei, a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani. Este un adolescent în toată firea și are grijă să-și facă părinții mândri. Tatăl său a postat o fotografie cu el și un mesaj emoționant, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. 

  „Bărbățelul din imagine face astăzi 16 ani. Dacă timpul ar avea frunze... Ce toamnă! La mulți ani, Tudor Simion!” - a scris prezentatorul, pe Instagram. 

Cum se înțelege Daliana cu cei doi copii ai soțului ei 

Răzvan Simion și Daliana Răducan au devenit soț și soție în vara acestui an. În trecut, bruneta vorbea despre relația ei cu Tudor și Ianca, cei doi copii din fostul mariaj ai soțului ei. Mărturisea că există o conexiune și cel care a ușurat procesul de cunoaștere și acomodare dintre ea și copii a fost vedeta de la Antena 1. 

„Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată”, a declarat Daliana Răducan, potrivit Viva.ro.

Cât despre relația cu Răzvan, Daliana declara că totul merge în direcția potrivită și au grijă de energia și iubirea dintre ei. 

„Amândoi am ajuns la concluzia că suntem mai valoroși împreună decât separați. Știm să ne potențăm unul pe celălalt, e ca o sinergie ceea ce trăim”, a mai spus Daliana Răducan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner andreea tonciu png
image png
Paul Andrews jpg
angelina jolie gettyimages jpg
banner Roxana Blagu png
banner andreea esca png
oana zavoranu alex bodi colaj instagram jpg
Banner Marina Voica Sanda Țăranu
image
actualitate.net
image
actualitate.net