Daliana Răducan, dezvăluiri despre relația cu Răzvan Simion. Cât de greu i-a fost să se acomodeze cu celebritatea prezentatorului TV: „Am avut și perioade dificile”

Daliana Răducan și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. În cadrul unui interviu, cei doi au povestit cum s-au cunoscut, dar și cum a gestionat partenera prezentatorului celebritatea acestuia. 

Răzvan Simion alături de Daliana Răducan
Răzvan Simion alături de Daliana Răducan

„Ne-am cunoscut atunci când sufletele noastre se căutau”

La începutul relației, Daliana Răducan și Răzvan Simion au fost sub atenta supraveghere a presei. Cei doi s-au cunoscut într-un context profesional, însă și-au dat seama imediat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Noi credem că relevant e când te cunoști… Conjunctura din planul fizic este doar un context căruia oamenii îi dau o tentă romantică. Ne-am cunoscut atunci când sufletele noastre se căutau și când corpurile noastre tânjeau unul după celălalt. Contextul a fost unul profesional, ceea ce ne-a permis să ne observăm de la distanță, o vreme, acest proces dând maturitate deciziei pe care am luat-o ulterior”, a declarat Daliana Răducan pentru Viva.

Cum a gestionat Daliana Răducan celebritatea lui Răzvan Simion

Răzvan Simion a atins un grad înalt de celebritate de-a lungul timpului, iar viața sa profesională a fost mereu de interes în spațiul public. După ce a cunoscut-o pe Daliana Răducan, cei doi au fost atât în atenția presei, cât și în a celor din jur. Despre cum s-a acomodat partenera acestuia cu viața în lumina reflectoarelor, a mărturisit chiar ea.

„Am fost răsfățați de presă din primul moment, și asta mi-a dat de înțeles că suntem pe drumul cel bun. E foarte curios cum ți se îndreaptă spatele când știi că se poate să fii filmat. (zâmbește) Am avut și perioade dificile la începutul relației, când ne fotografiau de pe schelele unui imobil în construcție, aflat vizavi de locuința noastră, dar acum am înțeles că părțile bune sunt mult mai multe decât micile intruziuni în viața privată”, a mai dezvăluit partenera lui Răzvan Simion pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net