Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are aceeași vârstă cu actuala soție a celebrului tenismen și locuiește în Spania

Ilie Năstase se numără printre persoanele publice cu numeroși moștenitori. Celebrul jucător de tenis are cinci copii din mai multe relații eșuate. Prima sa fiică, Nathalie Năstase, din căsnicia cu modelul belgian Dominique Grazia, are 49 de ani și este o persoană extrem de discretă.

Cum arată Nathalie, fiica cea mare a lui Ilie Năstase / foto: arhiva Click!
Cum arată Nathalie, fiica cea mare a lui Ilie Năstase / foto: arhiva Click!

Ilie Năstase a avut o viață personală tumultuoasă. Prima dată el a fost căsătorit cu belgianca Dominique Grazia, alături de care a devenit tată pentru prima oară. Nathalie Năstase are în prezent 49 de ani și este o persoană extrem de discretă. S-a născut la Paris, însă după divorțul părinților săi s-a mutat în Spania împreună cu mama sa.

De-a lungul anilor, Nathalie a acordat foarte rar interviuri, însă, dezvăluia cu ceva timp în urmă că își deschisese, la un moment dat, propriul bar din banii de pensie alimentară strânși până la vârsta de 20 de ani, însă acum lucrează ca manager la un restaurant de renume din Montreal.

„Părinţii mei mi-au deschis un cont când m-am născut, în care s-a strâns pensia alimentară şi, când am împlinit 20 de ani, mi-au dat banii să fac ce vreau cu ei. M-au mai ajutat un pic când am deschis barul, dar apoi eu mi-am gestionat fondurile.

Cum arată Nathalie, fiica cea mare a lui Ilie Năstase

Am cumpărat o casă în Spania şi restul banilor i-am rulat în diverse afaceri […] Mă gândesc să fac un bar la Montreal sau, de ce nu, în România”, declara Nathalie Năstase, în urmă cu câțiva ani, potrivit fanatik.ro.

Dominique şi Ilie Năstase s-au căsătorit în 1972 şi au divorţat în 1980. Imediat după despărţire, Dominique s-a mutat cu fiica sa în Spania. Cu toate că acum are o relație apropiată cu tatăl ei, Nathalie a recunoscut că nu a petrecut foarte mult timp alături de el în copilărie pentru că acesta era mai mult plecat în turnee.

Marele tenismen este, în prezent, căsătorit cu Ioana Năstase. El a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2002), Amalia Teodoesescu (2004-2010) și Brigitte Sfăt (2013-2018). PE lângă Nathalie, Ilie Năstase mai are alți patru copii: Nicholas şi Charlotte, adoptați în timpul mariajului cu Adelaide Alexandra King, și pe Alessia şi Emma, din relaţia cu Amalia Teodorescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Printul William si Kate Middleton jpg
the notebook jpg
iulia vantur colaj facebook jpg
jorge instagram jpg
keo jpeg
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net