Cum arată hainele concurenților de la Survivor, după 5 luni de competiție. Nicio mașină de spălat nu le mai salvează

Te-ai întrebat vreodată cum arată hainele concurenților de la Survivor România, după o perioadă de cinci luni de zile în care sunt purtate și spălate în apa sărată de mare? Ei bine, Click! îți prezintă imaginile ireale cu hainele purtate de concurenții reality-show-ului de la Pro TV.

Cum arată acum hainele Andreei Moromete, după 5 luni de Survivor / foto: Colaj Click!
Cum arată acum hainele Andreei Moromete, după 5 luni de Survivor / foto: Colaj Click!

Pe contul ei de TikTok, fosta concurentă Survivor - Andreea Moromete a prezentat stadiul în care arată acum hainele pe care ea le-a purtat în cadrul concursului din Republica Dominicană. 

Pare ireal! Uite în ce stare au ajuns hainele purtate de concurenții Survivor 

Andreea Moromete a filmat piesele vestimentare pe care le-a purtat vreme de cinci luni în Republica Dominicană, în cadrul Survivor România 2023. 

„Cam așa arată hainele pe care le-am avut la Survivor. Costumul de baie, slip + bustieră, care din portocalii s-au făcut maro. Tricoul ăsta putrezit, care arată de parcă a stat 50 de ani în pământ. 

Să știți că noi ne mai spălam hainele acolo, dar în apă sărată, și era ca și cum nu sunt spălate. Și pijamaua, hanoracul, pantaloni de trening în care dormeam... În ce hal arată și astea. Doamne ferește!”, a explicat Andreea Moromete pe TikTok, prin intermediul unui clip video în care prezenta hainele aflate într-o stare avansată de degradare. 

Andreea Moromete a renunțat la cariera de polițist 

Andreea Moromete a făcut parte vreme de cinci luni în echipa „Războinicilor” și a sperat să plece acasă cu premiul cel mare. Din păcate, norocul nu a fost de partea ei, însă nu va uita experiența din Dominicană. 

La începutul concursului, frumoasa șatenă oferea câteva informații personale despre ea. Atunci am aflat că Andreea Moromete, în vârstă de doar 23 de ani, a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, din Capitală. 

Totuși, la scurt timp după aceea și-a dat seama că meseria pe care și-o alesese nu o reprezenta, alegând alte drumuri în viață. 

„Am 23 de ani. Recent am absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza de aici, din București, dar, din păcate, nu m-am regăsit deloc în meseria asta. A fost un mediu super toxic pentru mine. Acum sunt creator de conținut, sunt și traducător și antrenor personal. Fac mai multe. Adică, mă plictisesc foarte repede. Viața e prea scurtă ca să mai accept ceva ce nu-mi place”, povestea Andreea Moromete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net