Cum arăta Marina Voica în tinerețe. Imagini inedite cu artista

Marina Voica, este o apariție electrizantă la cei 87 de ani ai săi! Artista este mereu prezentă în emisiuni, reușind să facă adevărate show-uri, amintind de vremurile bune, semn că reușește să se mențină într-o formă de zile în ciuda vârstei! Iată cât de frumoasă era în tinerețe!

Cât de frumoasă era Marina Voica în tinerețe!
Cât de frumoasă era Marina Voica în tinerețe!

Cât de frumoasă era Marina Voica în tinerețe!

Originară din Rusia, Marina Voica s-a născut la Ivanovo la data de 3 septembrie 1936. Tamara Ivanovna Misenko, mama artistei, provenea dintr-o familie nobilă din Georgia. Pentru a evita persecuțiile și execuțiile ordonate de dictatorul Stalin împotriva celor cu „sânge albastru“, ea a emigrat în Ivanovo, Rusia.

Marina Voica a urmat ulterior studiile superioare la Moscova. Pe când era la facultate s-a căsătorit cu un student român care studia tot acolo și de la care a moștenit numele sub care avea ulterior să fie cunoscută de întreaga țară.

Este vorba despre Marcel Voica, cel pe care l-a făcut să se îndrăgostească pe când avea doar 16 ani, iar el era împreună cu o blondă. Deși era sceptică față de trăiniciei acestei relații, a ales să își unească destinul cu el și să vină în România, după trecerea în neființă a mamei sale.  Relația dintre ei nu a fost una de durată și au stat împreună doar 6 ani, iar divorțul a intervenit rapid căci artista s-a îndrăgostit furtunos și iremediabil de medicul cardiolog, Viorel Teodorescu.

De-a lungul carierei sale, s-a remarcat ca o solistă incansabilă, iar melodiile sale au făcut deliciul românilor în anii 60-70, cu ritmuri spaniole. Marina Voica face parte din generția de aur a muzicii ușoare din România, aducând bucurie și încântare publicului de-a lungul decadelor cu prezența sa scenică și talentul muzical remarcabil. În plus, artista era de o frumusețe răvășitoare.

Nu contează cum arăți în anumite părți, la gât, la față, dacă sufletul rămâne același. Eu nu o pot ucide pe femeia tânără din mine”, a declarat Marina Voica pentru Libertatea, acum ceva vreme.

Deși a rămas singură timp de peste trei decenii, de la trecerea în neființă a soțului ei, medicul Viorel Teodorescu, artista continuă să trăiască singură, dar frumos. Acum aproape 20 de ani a ales să părăsească Bucureștiul și să-și găsească refugiul la poalele muntelui, într-o casă frumoasă din Breaza de care se îngrijește singură. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net